36VA - 12 Voltos transzformátor (gyorscsatlakozós adapter)

2690,- Ft/darab
darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Kb. csak 5 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.
36VA - 12 Voltos transzformátor (gyorscsatlakozós adapter)
36VA- teljesítmény.
Védelem:
AC 100-240V- Bemeneti feszültség.
Kimenet:DC 12V, 3A (egyenáram)
Méret:
Garancia:1 év
azonosító:op-36va-trj

12Volt egyenáramot igénylő LED-szalagokhoz és egyéb LED fényforrásokhoz, azok vezérlőihez való, kizárólag háztartási célra!

36VA - 12 Voltos transzformátor (gyorscsatlakozós adapter)

Ez egy általános egyenirányítós transzformátor sorkapcsos bekötéshez, nem pedig LED-ek számára kifejlesztett un. LED-meghajtó, de a legtöbb 12Volt egyenáramot igénylő LED-fényforrás számára megfelelő lehet.
FONTOS, hogy Ez tápegység csak lakossági felhasználásra alkalmas! Napi 3-4 óra használatra!

A tápegységet túlterhelni nem szabad, maximum a névleges teljesítmény 80-85 %-ig!

A gyorscsatlakozó DC jack-dugó 5,5/2,1mm méretű.

Ha fokozottabb használatra, tartós üzemre keres tápegységet, ha megfelelő biztonságban akarja tudni ledjeit, válasszon LED meghajtót, melyek az alábbi előnnyel rendelkeznek:

  • ezek úgy lettek megépítve, hogy a LED sajátosságai figyelembe véve olyan tápellátást nyújtsanak, amely leginkább biztosítja a LED-ek hosszú élettartamát (túlfeszültség-, rövidzárvédelem, stb).
  • ezek a LED-meghajtók többségükben IP67-es vízállósági védelemmel rendelkeznek,
  • valamint olyan bordás fémházban vannak, amely a folyamatos üzem esetén is biztosítja a megfelelő hőleadást.
  • számos 12 Voltos tápfeszültséggel működő LED-lámpa garanciavállalása csak abban az esetben lehetséges, ha egyidejűleg a LED-lámpákkal ilyen LED-meghajtót is vásárol.
  • számos LED fényforrás szabályozása, vagy csak fel- és lekapcsolása úgy történik, hogy a transzformátor folyamatosan áram alatt van, akkor is ha a LED nem világít. Ebből adódóan, Önnek olyan kiváló hatásfokú LED-meghajtóra van szüksége, mely használaton kívüli időszakban is minimális fogyasztású. A speciális LED-meghajtók ilyen jó hatásfokú transzformátorok, így többszörösen megéri LED-meghajtót is beszerezni.

A ˝VA˝ jelölés "Volt x Ampert" jelent.

Egy transzformátor a köznyelv szerint lehet pl. 20Wattos, de ez a kifejezés helytelen, mert a Watt egy termék fogyasztását jelenti.
Ha egy transzformátorról azt mondjuk, hogy 20Wattos, akkor az igazából azt jelenti, hogy az önfogyasztása 20Watt, holott arra gondolunk, hogy a kimenetén 20Watt fogyasztóval terhelhető, tehát pl. maximum 20 Watt fogyasztású LED-et köthetünk rá. Ez utóbbi értelmezés helyesen mondva 20 VoltAmperes.

Kínai gyártmány.