V-TAC 60 LED (3528SMD) beltéri 12V LED-szalag 1m, sárga (KIVITELEZŐKNEK)

410,- Ft/méter
méter
Az áruház készletéből kifutó termék! Kb. csak 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

V-TAC 60 LED (3528SMD) beltéri 12V LED-szalag 1m, sárga (KIVITELEZŐKNEK) árucikk műszaki adatai:

4 Watt névleges fogyasztású, V-TAC márkájú LED lámpa.
Fényáram:250lumen
Hatásfoka:63 lumen/Watt
DC 12V- tápfeszültség.
Foglalat:Foglalat nélküli. A tápcsatlakozáshoz szabad vezeték áll rendelkezésre, mely sorkapoccsal, vagy némely törpefeszültségű termék esetében DC Jack dugóval csatlakoztatható.
Méret:
 
8x2,2mm - a legnagyobb átmérő
1000mm - a teljes hossz
Színhőm.:sárga
Ez a LED lámpa 60 darab 3528SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz -IP20védelemmel.
nem vibrál
Garancia:2 év, 12 Volt egyenáramú tápellátás szükséges.
A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
12Voltos dimmerrel fényerőszabályozható.
azonosító:ll-300led-szalag-bel-s1

Ez a termék a 300 SMD LED kültéri flex LED-szalag 5m, sárga termék méterre vágott változata.
Ha nem akar egy egész 5 méteres tekercset megvenni, akkor ezen az oldalon 1, 2, 3, vagy 4 méteres darabot is a kosárba rakhat.
Ha Önnek például 3 méter szalagra van szüksége, akkor ön természetesen nem 3 darab 1 métereset fog kapni, hanem 1db 3 métereset.

V-TAC 60 LED (3528SMD) beltéri 12V LED-szalag 1m, sárga (KIVITELEZŐKNEK)

A levágott szalagra a vezetéket már vagy Önnek kell forrasztani, vagy vehet toldó elemet is!

Természetesen a kivitelezés helyén rendelkezésre álló lehetőségek függvényében, itt is szem előtt kell tartani a jó hőleadás biztosítását, annak ellenére, hogy ez egy méterenként csak 4Watt fogyasztású LED szalag. Célszerű, vagy jó hővezető felületre ragasztani a LED-et, vagy alumínium LED profilba helyezve felhasználni. Hiszen minél alacsonyabb működési hőmérsékletet biztosítunk a LED-nek, annál hosszabb élettartamra számíthatunk.

A LED szalag működtetéséhez szükséges még tápegységet vásárolnia (12Volt egyenáramot biztosító tápegységet), egy kapcsolót vagy a fényerőszabályzó dimmert. A szép megjelenéshez és a jobb hővezetéshez célszerű lehet még LED profilt is vásárolnia, valamit a bekötésekhez, illesztésekhez, toldó elemek is szükségesek lehetnek.

Ha eldöntötte, milyen hosszú LED szalagot akar egyszerre működtetni. Számolja ki összesen az hány Watt fogyasztást eredményez. A kapott számnál erősebb értékű VoltAmperes (VA) DC 12Voltos LED meghajtót kell választania.

A LED szalag világítás kialakítása kimondottan szerelésigényes, valamit a kialakításhoz nélkülözhetetlen bizonyos villamossági alapismeret. Ennek érdekében kizárólag villamos szakemberrel telepíttessen LED szalag világítást!

A 12 Voltnál erősebb feszültség, valamint a LED hőleadását akadályozó környezet, esetén a LED várható élettartama (adott esetben akár drasztikusan is) lerövidül! Emiatt 12Voltos akkumulátorról is csak feszültségszabályozón keresztül használjuk, hiszen egy feltöltött 12Voltos gépjármű akkumulátor 14Volt felett van.

Kínai gyártmány.