Alumínium profilos extra melegfehér – borostyán színű (2200K) LED szalag szettek

Ha a LED szalagot alumínium profilba rakjuk, nem csak szebb megjelenést biztosítunk általa, hanem a jobb hőleadás révén hosszabb élettartamra is számíthatunk.

Azonos hosszúságú, de különböző típusú alumínium profilba szerelt LED szalag variációk közül választhatunk az fentiekben – hosszúság szerint csoportosítva. Különféle összeállítású szetteket talál adapteres, vagy fix bekötésű tápegységes, kapcsolós, dimmeres, távirányítós, stb. variációkkal.
Ha bonyolultabb megoldásokra vágyik terveztesse és kiviteleztesse szakemberrel.
A 2700 Kelvinnél is alacsonyabb színhőmérsékletű (extra melegfehér) LED szalagokat borostyán, illetve ámbra névvel szokták illetni. Ezek a fények a klasszikus szénszálas Edison izzó fényének a színét hivatottak utánozni. Az érzékelhető szín gyakorlatilag ugyanúgy sárgának tűnik, mint egy sárga LED szalag esetében, csak amíg a sárga LED szalag látható színtartományból csak egy szűk sárga sávban adja le a fényt, addig egy 2200 Kelvines borostyán színű LED a látható színtartomány jelentős részével világít, szinte csak a kékes tartományt hagyja ki, azaz a látható tartomány haranggörbéje a melegebb tartomány felé van eltolva.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^