Céginformáció – általános vásárlási információk

Bemutatkozás

Webáruházunk 2008 óta több ezer vevőnek, több tízezer LED-lámpát értékesített.
Külön köszönjük a visszatérő vásárlóinknak a folyamatos bizalmat, és az összes vásárlónknak azt a törekvését, hogy egyre nagyobb energiatakarékossággal, egyre több áramot spórolhassunk meg közösen, ezzel is kímélve környezetünket.

A LEDrex.hu webáruház (korábban led-lampa.bolt.hu) üzemeltetője és tulajdonosa:

LEDrex Home & Decor Lakberendezési és Kereskedelmi Kft.

Székhelye: 5600 Békéscsaba, Kőmíves Kelemen sor 26.

Az elérhetőségi adatokat (e-mail cím, űrlap, telefonszám) megtalálja az elérhetőség menüponton keresztül.

Adószám: 23991374-2-04

Cégjegyzékszám: 04-09-011851
Vezetve a Gyulai Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Bankszámaszám: 10102615-80658200-01005007 (MKB Bank Nyrt.)
IBAN: HU27 1010 2615 8065 8200 0100 5007
Csakis számla alapján utaljon!

A kereskedelmi tevékenység nyilvántartásba vételi száma: 232/2012.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Jegyzője nyilvántartásában.

 
A webáruház tárhelyszolgáltatója a C-Host Kft.

Elérhetőségi adatai:

  • Cím: 1115 Budapest, Halmi u. 29.
  • Honlap: https://www.nethely.hu/
  • Kapcsolat: info@nethely.hu / +36 1 445 20 40
  • Adószám: 23358005-2-43

 

Általános vásárlási információk:

A fenti cím a webáruházat működtető vállalkozás székhelye.
Fizikai értelemben vett üzlet, bolt, bemutatóterem nincs!

A webáruház, a szerződéskötés és minden további kommunikáció nyelve magyar.

A webáruház LED fényforrások és ehhez kapcsolódóan, lámpatestek, kiegészítő alkatrészek értékesítésével foglalkozik.

A megrendelések feladása a LEDrex webáruházban az oldalak vásárlói kosarát és menürendszerét használva történik. Így elektronikus úton lehetséges vásárolni. A vásárláshoz regisztráció, jelszó nem kell.
A létrejövő szerződés írásba foglaltnak tekintendő az alábbi folyamat szerint:
A vevő a webáruházban leadott megrendelése e-mailbe foglalva a megrendelésekor megadott email postafiókjába kerül automatikusan elküldésre. Ez az email minden a vevő által megadott adatot tartalmaz, valamit a megrendelt áruk és a megrendelést teljesítő adatait, egy jóváhagyó linkkel. Így a vevőnek lehetősége van a megrendelést, mint e-mailt elektronikusan megőrizni, vagy kinyomtatni.
A jóváhagyó linkre kattintással történik a megrendelés vevő általi elfogadása, és mint jóváhagyott megrendelésnek az eladóhoz történő eljuttatása.
Ezután a vevő által jóváhagyott megrendelést az eladó e-mail formájában kapja meg. A megrendelő email, mint írásba foglalt szerződés iktatásra kerül, mely utólag visszakereshető, hozzáférhető.

A megrendelések leadása egyénileg megírt e-mail űrlapban is lehetséges, – melyet az elérhetőség menüponton keresztül lehet elküldeni. Az így eljuttatott megrendelést a webáruház üzemeltetője a webáruházban a fentebb leírt módon, ahogyan a vevő tehetné, berögzíti. A berögzített megrendelés a továbbiakban, a fent leírt módon a megrendelő által megadott e-mail címre kerül továbbításra és a vevőnek ugyanúgy, a linkre kattintással kell elfogadnia a megrendelő email tartalmát.

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mailben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

A vásárolt termék tekintetében mindig az az ár érvényes, mely nem a megrendelés napján érvényes, hanem amikor a vásárló a visszaigazolást kérő e-mailben érvényesíti a megrendelést – természetesen ez normál esetben ugyanaz a nap -, tehát az ár független attól a naptól, amikor az áru tényleges átvétele történik. Ekkor a webáruházban a rendelt termék már éppen alacsonyabb vagy magasabb áron szerepelhet. Amennyiben a vásárlónak kételyei vannak a webáruházban fellelhető árucikk árát illetően, javasolt az e-mailes kapcsolat felvétele, az elérhetőség menüpont segítségével, esetleg a telefonon.

A szerződés nem utal semmilyen magatartási kódexre.

Online Pénztárca – jövőbeni információ. MÉG NEM MŰKÖDIK!

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság jogosult bármikor korlátozni A kuponok felhasználását, illetve a maximálisan összegyűjthető kuponok összeghatárát. Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnak jogában áll a már összegyűjtött kuponokat bármikor csökkenteni vagy megszüntetni, amiről az aktív felhasználók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a csökkentésig vagy megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt kuponok tekintetében.

A kuponok érvényességig az aktív partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:

  • A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
  • A kupon készpénzre nem váltható át.
  • A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.
  • A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)
  • Termék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.
  • Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^