DC 5-ös elosztó kábel, 40cm (5,5x2,1mm-es aljzat 5db 5,5x2,1mm-es dugó)

850,- Ft/darab
darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Kb. csak 6 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.
DC 5-ös elosztó kábel, 40cm (5,5x2,1mm-es aljzat 5db 5,5x2,1mm-es dugó)

DC csatalkozóval ellátott egyszínű LED szalag és a tápegysége között használható elosztó elem. Amennyiben egy LED szalagot el kívánunk ágaztatni ötfelé, avagy több helyen is azonos módon kívánunk világítani LED szalaggal, akkor ezzel az elosztóval kényelmesen megtehetjük.

DC 5-ös elosztó kábel, 40cm (5,5x2,1mm-es aljzat 5db  5,5x2,1mm-es dugó)

Nem minden tápegységen van DC csatlakozó elem (dugó), sőt csak az úgynevezett adaptereken van, illetve nem minden egyszínű LED szalagra van forrasztva DC bekötő aljzat. A webáruházban azonban kapható külön DC dugó (Jack) és DC aljzat (Jane) is, valamint kapható, DC aljzatban végződő rögzítő tüskés LED szalag bekötő elem 8mm-es, vagy 10mm-es is.

Két ág felhasználásával és további bekötő elemmekkel kényelmesen megoldhatjuk, hogy a LED szalagot mindkét végről megtálpáljuk. Így nagyobb és egyenletesebb fényerőhöz jutunk. Ebben az esetben különösen ügyelnünk kell a polaritásra, hiszen a LED szalag tulsóaz fordított. Ha nem figyelünk, könnyen előfordulhat, hogy a LED szalag elejének és a végének az elosztóra csatlakoztatásakor rövidzárat okozunk.

Kínai gyártmány.