LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V v. PWM) LED meghajtó tápegység

16700,- Ft/darab
Alacsony készlet! Kb. csak 2 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V v. PWM) LED meghajtó tápegység árucikk műszaki adatai:

 • 40W - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem:
 • AC 180-264V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC 30-57V, 350-1050mA (egyenáram)
 • Méret: 124,5 × 82,5 × 25,4mm
 • Garancia: 5 év
 • Webáruházi azonosító: e-zr9080

Többfunkciós áramgenerátoros aktív PFC-s LED meghajtó. DIP kapcsolókkal 15 fokozatban 350mA és 1050mA között állítható be a kimeneti áramerősség. Az adott áramerősséghez tartozó minimum és maximum feszültségtartományok külön táblázatból olvashatók le. 700mA-ig 46-57 Voltig. E felett egyre csökkenő feszültség értékekkel, 1050mA esetén 30 Volt minimum és 38 Volt maximum értékekkel rendelkezik. Emiatt teljesítmény tekintetében erőteljesen korlátozott a ráköthető LED teljesítmény tartomány. Fényerőszabályzása 3-féle módon lehetséges. Tetszőleges számú (nyomógombos - monostabil billenő-) kapcsoló telepítésével, 1-10 Voltos feszültséggel, PWM jellel, vagy DALI jelel.

LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V v. PWM) LED meghajtó tápegység LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V v. PWM) LED meghajtó tápegység

Telepítése kimondottan villamossági szakismereteket követel meg! A meghajtó kizárólag beltéri használatra, szilárd felületre telepíthető! Nem lehet letakarva használat közben! A meghajtó bármilyen szerelése, csak a 230 Voltos hálózatról kikötött állapotában lehetséges. A törpefeszültségű szakaszon a LED-ek ki- és bekötése tilos amennyiben a meghajtó áram alatt van. Ellenkező esetben rákötéskor a működtetni kívánt LED-eket azonnal tönkre teheti a meghajtó.

LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V v. PWM) LED meghajtó tápegység LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V v. PWM) LED meghajtó tápegység

Az alábbi táblázat szerint DIP kapcsoló állások biztosítják a megfelelő áram kimenetet.

LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V) LED meghajtó DIP kapcsoló állások.

A fényerő szabályozás 3 módon történhet

 1. Nyomógomb segítségével. Fontos, hogy a FÁZIST és a PUSH kapcsot kösse be a kapcsolóba, ha véletlen a FÁZIS helyett a NULLÁT kötné be, a gomb lenyomására zárlat keletkezik!
  • A kapcsoló 1 másodpercnél rövidebb benyomására, fel-, vagy lekapcsolhatjuk a világítást.
  • 1,5 és 10 másodperc közötti nyomva tartás alatt a fényerő fokozatosan változik, a kívánt fényerősnél engedje fel a kapcsolót.
  • 11 másodpercnél hosszabb nyomva tartás esetén maximális fényerőre áll.
 2. DALI jel segítségével: Csatlakoztassa a DA+ és a DA- sorkapcsokhoz a DALI BUSZt.
 3. 1-10 Voltos feszültséggel, vagy PWM jellel.

LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V) LED meghajtó sorkapocs kiosztása az alábbi képen látható.

LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V) LED meghajtó sorkapocs kiosztás.

Amennyiben a meghajtó terhelhetőségénél nagyobb teljesítményű LED fényforrás csoportot kíván egyszerre működtetni, úgy maximum 8 darab meghajtót rendszerbe fűzhet az alábbi ábra szerint. Ekkor a MESTER meghajtót DALI jellel, vagy nyomógombos kapcsolóval dimmelve a MESTERre fűzött összes (max. 7 darab) SEGÉD meghajtó együtt reagál a MESTERnek adott jelekre. A vezetékhossza a meghajtók között maximum 15 méter lehet, valamint az összes hossz nem haladhatja meg a 105 métert.

8 darab LIFUD LF-GSD040YA áramgenerátoros fényerőszabályzós (DALI v. nyomógomb v. 1-10V) LED meghajtó rendszerbe fűzve.

Kínai gyártmány.