Mi-Light 9W fényerőszabályozható, távirányítható CCT E27 LED izzó, távirányítóval

12280,- Ft/szett
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

 • 9 Watt névleges fogyasztású, Mi-Light márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 800lumen
 • Hatásfoka: 89 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 180 fokos világítási szögön belül kb. 60 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 86-265V - tápfeszültség.
 • Foglalat: E27
 • Fejtípus: A60-körte
 • Méret: 60mm - a legnagyobb átmérő
  123mm - a teljes hossz
 • 50000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: változtatható fehér (2700-6500Kelvin)
 • Ez a LED lámpa SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,65
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Csak a hozzá való 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy külön megvásárolható 2,4G rendszerű Wifi-adapteren keresztül mobiltelefonon keresztül fényerőszabályozható és színhőmérséklet szabályozható.
 • Webáruházi azonosító: fut019-cct-rf
Ez egy 9Wattos E27 fejelésű LED körtét és egy darab 4 zónás 2.4G rendszerű távirányítót tartalmazó szett.
A hozzá adott távirányítóval kapcsolni, fényerőszabályozni és színhőmérséklet szabályozni tudjuk. Azaz a hangulatunknak, alkalomnak megfelelő fényerőt, és a meleg- és hidegfehér közötti tetszőleges fehér árnyalatot (színhőmérsékletet) tudjuk beállítani.
A távirányítóval további ugyanilyen LED izzókat is (ha külön vásárolunk még hozzá) külön-külön és együttesen is tudjuk kapcsolni szabályozni.
További hasonló rendszerű távirányító megvásárlásával, több távirányítóval is kezelni tudjuk ezt a LED izzót.
Külön megvásárolható Wi-Fi adapteren keresztül, Androidos vagy IOS rendszerű telefonunkon keresztül ugyanazokat a funkciókat el tudjuk érni a telefonunkon, mint a távirányítóval.
Fali kapcsolóval csak be-, és kikapcsolási lehetőségünk van, méghozzá csakis olyan színhőmérséklet és fényerő mellett, ahogy a LED körtét a távirányítóval utoljára beállítottuk.
Fali fényerőszabályzós kapcsolóhoz nem használhatjuk. Azaz fázishasításos dimmerrel csak vibrálni és berregni fog.
.
.
Ugyanaz a típusú LED izzó meleg- és hidegfehérre állítva (gyenge fényben)
.
Ugyanaz a típusú LED izzó meleg- és hidegfehérre állítva (erős fényben)
.
A távirányító kezelése:
.
Ez a 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányító alkalmas vagy Mi-Light színhőmérséklet-, és fényerőszabályzós LED izzók, vagy Mi-Light egy színcsatornás (fényerőszabályzós), vagy két színcsatornás (fényerő-, és színhőmérséklet-szabályzós) vezérlős LED szalagok kapcsolására, fényerőszabályozására, színhőmérsékleteinek állítására. Tehát nem csak ezzel a LED fényforrással használható. A 4 zónás távirányító lényege, hogy lehetséges több fényforrással (pontosabban a fényforrásokban lévő vezérlővel - LED szalagnál külső a vezérlővel) összeilleszteni. Valamint arra is lehetőségünk van, hogy több fényforrást maximum 4 csoportba osszunk, így egyetlen távirányítóval külön tudjuk szabályozni, hogy melyik csoport legyen felkapcsolva, lekapcsolva, melyik milyen fényerővel, milyen színhőmérséklettel világítson. Ennek többnyire ott van jelentősége, ha egyébként is külön kapcsolnánk fel a lakásunkban bizonyos helyeken a fényeket. Ugyanakkor lehetőség van mindent egyszerre felkapcsolni és lekapcsolni, de a közös felkapcsoláskor úgy fognak világítani, ahogyan amelyik zónát lekapcsolás előtt hagytuk. A dual white, WW-CW vagy CCT (Correlated Color Temperature) - azt jelenti, hogy nem csak dimmelésre, azaz fényerőszabályozásra képes, hanem a tónus, azaz a színhőmérséklet is állítható. Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Hogy ez pontosan hogyan történik, az attól függ, hogy az adott vezérlő, vagy LED fényforrás (bele épített vezérlője) milyen metódust követel meg. Jelen esetben ezekkel a LED körtékkel történő illesztés (párosítás úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal (nem hamarabb) benyomjuk azt az I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot. és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor háromszor egymás után benyomjuk ugyanazt a gombot, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

A fenti kép egyértelműen bemutatja, hogy melyik gomb milyen funkciót biztosít. Mivel 4 zónát tud egyetlen távirányítóval kezelni, egyértelmű, hogy a 4 zónának van külön, be-, kikapcsolója, de nincs külön fényerő, színhőmérséklet gombja. Ezek valamelyikét megnyomva, mindig az utolsónak felkapcsolt LED-ek fénye változik. Tehát amelyik zóna I-jelű gombját megnyomtuk utoljára. Például ha a 4-es zónát kapcsoltuk fel utolsónak és a gyűrűn annak a zónának a fényerejét, vagy a színhőmérsékletét tudjuk szabályozni. Amennyiben ehhez a szetthez további távirányítót, kíván vásárolni, az ITT: ledrex.hu/i-light-4-zonas-dimm-tone-2-szincsatornas-2.4g-rf-led-taviranyito/ megteheti.

A távirányító rádiófrekvenciás jelet bocsájt ki. Így nem szükséges, hogy a távirányító és a fényforrás "lássa" egymást, tehát akár a szomszédos szobából, falon keresztül is kapcsolni tudunk. A hatótávolsága üres térben max. 20 méter. Ezt a távolságot a térbeli akadályok, főképp a falak (leginkább a vasbeton fal) rövidítik. A távirányító 2 darab AAA ceruzaelemmel működik, azok merülése is csökkentik a hatótávolságot. Az elemek lemerülése nem garanciális hiba. Az elem cserélése a felhasználó feladata.

Kínai gyártmány.

9kWh/1000h
.
^
^