Miboxer Slim 2.4G-s 12-24Voltos RGBCCT vezérlő (12Amper) - FUT039S

4120,- Ft/darab helyett
-12% árengedmény!
3620,- Ft/darab
Akció 2021.11.30-ig, vagy a készlet erejéig!
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 144/288VA - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem: IP20
 • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC12-24V, 12A (egyenáram)
 • Méret: 74,5x36x17mm
 • Garancia: 2 év
 • Webáruházi azonosító: fut039s
Kis méretű RGBCCT vezérlő Mi-Light 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányítóval, vagy Wi-Fi konverteren keresztül alkalmas RGBCCT LED szalagok színeinek és fényererejének változtatására, illetve különféle színváltási effektek kiválasztására, és azok sebességének állítására, valamint a színhőmérséklet szabályozására.
Ez a korábbi FUT039-es verziónál 20%-kal, azaz 2 Amperrel erősebb, de annál vékonyabb, valamint a vezérlő jelátviteli képességekkel rendelkezik, azaz a vett RF jelet, 30 méteren belül tovább adja, így a távirányító hatósugarát meg lehet növelni.
.
.
A fenti ár, csak egy vezérlő ára távirányító nélkül. Ez a vezérlő önmagában nem használható, tehát legalább egy hozzávaló kézi, vagy fali távirányítót is kell hozzá vennie, vagy egy wifi konvertert, hogy a mobiltelefonunkra letöltött alkalmazáson keresztül a telefonunkat távirányítóként használva kezelni tudjuk a vezérlőt. Illetve virtuális segéddel együttműködni képes Wifi konverter (Gateway) közbeiktatásával Amazon Alexa, vagy Google Assistant okoshangszórókon keresztül szóbeli utasításokat (angol) is adhatunk.
.
Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal benyomjuk azt az I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot. és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor benyomjuk ugyanazt a gombot, vagy folyamatosan nyomogatjuk, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.
.
1, 4 és 8 zónás RGBCCT távirányítókkal is együttműködik, de nem mindegyikkel (lásd a típuslistát).
.

Ez a vezérlő a korábbi típusokkal szemben többlet képességekkel rendelkezik.

 • Egyrészt talán kevésbé fontos, hogy a 9-féle villogási effektet megduplázták, 2x9-félére.
  • Azért nem írhatjuk, hogy 18-félére, mert előtte át kell váltani, hogyha az újabb 9 villogási effektről a régi 9-re akarunk áttérni, illetve a régiről vissza kell váltani. Ehhez viszont áramtalanítani kell a vezérlőt, legalább 10 másodpercre. Miután ismételten áram alá helyezzük, 3 másodpercen belül 5x meg kell nyomnunk az S+ gombot. Erre a kék fény 3x felvillan, ami jelzi, hogy a világítási effekt táblázatból az újabb fajta élesedett. Ha ugyanezen módszerrel az S- gombot nyomkodjuk, akkor sárga fénnyel villant 3x, ami azt jelenti, hogy a régebbi effekt táblázat szerinti 9 villogási mód szerint fog működni a vezérlő.
  • Az alábbi táblázatban látható a TÁBLÁZAT 1 újabb fajta effekt lista (bármit is jelentsenek ezek a fantázia elnevezések). A TÁBLÁZAT 2 pedig a régebbi villogási lista. A 18 közöl bármelyiket is választjuk, a sebességet, a fényerőt, és a színtelítettséget mindegyiknél tetszésünk szerint tudjuk változtatni.
 • Másrészt a PWM jel frekvenciája állítható választhatunk egy szokványos 500Hz és egy igen magas 8kHz között.
  • A 8kHz-re állítás menete: A már párosított távirányító OFF gombjával kapcsoljuk le a világítást, majd a zóna ON gombját 3 másodpercen belül nyomjuk meg 5x. Ha a fehér fény 2x gyorsan villan, akkor sikeresen 8kHz-es PWM jelre állt át a vezérlő.
  • Az 500Hz-re állítás menete: Ugyanaz mint a 8kHz-re állásé, csak a fényválasz más, azaz a fehér fény 2x lassan villan fel, akkor sikeresen 500Hz-es PWM jelre állt át a vezérlő.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!Kínai gyártmány.
.
^
^