I watched your YouTube video but it still didn’t work!

Ilyen is előfordul.

An inquisitive:

I have connected a Miboxer AC Triac RF+Push Dimmer in my shed and I want to connect the Miboxer Rotating Switch Panel Remote to it, but I can’t.
I watched your YouTube video but it still didn’t work!!

.

Can you email me back exactly what I need to do to link this together?

Thank you from the Netherlands

LEDrex:

I am copying the official English video here:

.

Use of K1 in Dutch:
https://www.futlight.com/light/m_n/pdf/K1_K1-B/K1_K1-B_NL_V1.0.pdf
Using the dimmer in English:
https://www.futlight.com/light/download/manual/TRI-C1.pdf

An inquisitive:

It’s working now ??.

Mi ez az egész?

  • Rendszeresen kapunk árajánlat kéréseket vevőinktől, amelyek összetettebb rendszerek, így egyértelműen nem tudják eldönteni a webáruház kínálatából, hogy pontosan miből és mennyire van szükségük.
  • Esetleg olyan információkra is rákérdeznek, melyek fontossága nekünk sem tűnt fel.
  • Segítséget kérnek egy problémájuk megoldásában.
  • Ezeket az információkat emailban megküldtük nekik.
  • Számos esetben, ezek olyan információk, melyeket úgy ítélünk meg, hogy más érdeklődők számára is segítségül szolgálhatnak, így a HOW-TO kategória csoportban anonimizálva közzétesszük őket.
  • FONTOS! A közölt termékek az idő múlásával megszűnhetnek, vagy a újabb változatuk kerülhet forgalomba, amitől egyes tulajdonságaik megszűnhettek, vagy a gyártó újjal ruházhatja fel.
  • De a legfontosabb, hogy az idő múlásával az árak garantáltan változnak. Megtehetnénk, hogy az árakat kitöröljük ezekből a cikkeből, azonban amikor több féle megoldást hasonlítunk össze, ha az idő múlásával az összegek nem is lesznek érvényesek, de tendenciájukat, nagyságrendjeiket tekintve, mégis csak többletinformációt nyújhatnak, így egyelőre ott maradnak az árak is.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^