SD S1-K smart 1.2A/240V AC Triac tekerőgombos dimmer + R11 2.4G RF 1-zónás távirányító

Érdeklődés:

Ugye jól gondolom, hogy ha egyszerre 12 db 6W/60mA-es GU10-es (Rabalux) dimmelhető LEDes izzót szeretnék vezérelni, akkor a megrendelt tekerőgombos dimmer megfelelő lesz és nem is kell más hozzá csak a dimmer, hogy az egész működjön?

A távirányítót mint extrát gondoltam használni, a szoba egyik végénél lenne a tekerőgombos dimmer, a másik végén az asztalon (6 méterrel arrébb) a távirányító.

Jól gondolom, hogy a két megrendelt termék megfelelő lesz a célra?

# A kiválasztott árucikkek:
mennyiség: bruttó egys.ár: bruttó ára:
1. SD S1-K smart 1.2A/240V AC Triac tekerőgombos dimmer + 2.4G RF (fényerőszabályzó) SD S1-K smart 1.2A/240V AC Triac tekerőgombos dimmer + 2.4G RF (fényerőszabályzó)
Garancia: 3 év
azonosító: el-s1-k-99dimmerr
1 darab 16680,-Ft 16680,-Ft
2. SD R11 2.4G RF 1-zónás távirányító - dimmerhez SD R11 2.4G RF 1-zónás távirányító – dimmerhez
Garancia: 5 év
azonosító: sd-r11
1 darab 7600,-Ft 7600,-Ft

Válasz:

Így van, ugyanaz a szerepe, mintha  venne egy hagyományos fali dimmert, csak azzal a különbséggel, hogy ehhez tud párosítani fali, vagy kézi távirányítókat, vagy konverteren keresztül mobilról elérheti, és akár hagyományos izzót, akár dimmelhetős 230Voltos LED-et tud szabályozni. A 12 LED csak 72Watt, tehát bőven elbírja.

Érdeklődés:

A termékkel kapcsolatban azt is értékelem, hogy az esetleges zúgás/vibrálás kiküszöbölhető lesz adott esetben, mert ezeket a “mellékhatásokat” semmi esetre sem szeretném. Egy csendes, “elvonulós” szobába lesz.

Válasz:

Kipróbáltam, a dimmer nem zúg, 1 darab V-tac-os LED-del próbáltam ki, az kis fényerőnél egy kicsit zúg. Jobb fülemnél a dimmer, bal fülemnél a LED, így a LED zúg. Ez a LED-ben lévő meghajtó áramköri konstrukciótól függ, de a dimmer csendben van.

És jött a csoda: az 1-es tüskét átállítottam OFF-ra, azaz gyújtási-szög vezérlésről oltási-szög vezérlésre és a LED is csendben van, minden csendes, így hagyom, de ha Önnél zúg a LED, mivel más típus – érdemes kipróbálni esetleg gyújtási szögre (áramtalanított állapotban) visszaállítva is. Na ez az a tulajdonság amit általában az egyszerűbb fali dimmerek nem tudnak, na meg a távirányíthatóság.

Összepárosítottam a távirányítóval – így Önnek már nem kell.

Tóth Tamás

Mi ez az egész?

  • Rendszeresen kapunk árajánlat kéréseket vevőinktől, amelyek összetettebb rendszerek, így egyértelműen nem tudják eldönteni a webáruház kínálatából, hogy pontosan miből és mennyire van szükségük.
  • Esetleg olyan információkra is rákérdeznek, melyek fontossága nekünk sem tűnt fel.
  • Segítséget kérnek egy problémájuk megoldásában.
  • Ezeket az információkat emailban megküldtük nekik.
  • Számos esetben, ezek olyan információk, melyeket úgy ítélünk meg, hogy más érdeklődők számára is segítségül szolgálhatnak, így a HOW-TO kategória csoportban anonimizálva közzétesszük őket.
  • FONTOS! A közölt termékek az idő múlásával megszűnhetnek, vagy a újabb változatuk kerülhet forgalomba, amitől egyes tulajdonságaik megszűnhettek, vagy a gyártó újjal ruházhatja fel.
  • De a legfontosabb, hogy az idő múlásával az árak garantáltan változnak. Megtehetnénk, hogy az árakat kitöröljük ezekből a cikkeből, azonban amikor több féle megoldást hasonlítunk össze, ha az idő múlásával az összegek nem is lesznek érvényesek, de tendenciájukat, nagyságrendjeiket tekintve, mégis csak többletinformációt nyújhatnak, így egyelőre ott maradnak az árak is.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^