Késő délutáni kézbesítő ellenőrzése

KOSÁR MÓDOSÍTÁS > SZÁLLÍTÁSI FIZETÉSI MÓDOK VÁLASZTÁSA
> KÉSŐ DÉLUTÁNI
> SZÁMLÁZÁSI SZÁLLÍTÁSI KAPCSOLATI ADATOK MEGADÁSA > ADAT ELLENŐRZÉS

Késő délutáni, azaz pontosabban a munkanapokon 17 és 20 óra közötti kézbesítést ellátó postai szolgáltatóhelyek az alábbiak.
Az ilyen kézbesítés lehetősége csak a felsorolt települések és közigazgatásilag hozzátartozó helységek esetében áll fenn, azokon belül is kizárólag azok belterületére vonatkozik. A lista változhat, kizárólag a vevő feladata leellenőrizni, hogy ténylegesen működik-e a vevő lakcímére a késő délutáni kézbesítés. Erre lehetőséget biztosít a megadott telefonszámokon történő egyeztetés, vagy a posta oldaláról letölthető PDF dokumentum.

A számlázás során a késő délutáni kézbesítési igény felára felszámításra kerül. Amennyiben a csomag mégsem kézbesíthető ekkor az adott címre, vagy kézbesíthető lett volna, de bármilyen okból nem volt sikeres a csomagátadás, a felárat a webáruház nem téríti vissza a vevőnek. Ezt a tényt a vevő az alábbi települések közüli kiválasztásával (a kattintással) elfogadja.

Az alábbi listából válassza ki az Ön települését, ha késő délutáni kézbesítést kér és az lehetséges is:
[DELUTAN][/DELUTAN]

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^