Vevő adatok megadása


  1. => kosár módosítás
  2. => => szállítás, fizetés módosítás
  3. => => => SZÁMLÁZÁSI SZÁLLÍTÁSI KAPCSOLATI ADATOK MEGADÁSA (most itt tart a rendelési folyamatban)
  4. => => => => adat ellenőrzés

Ezen az oldalon áttekintheti a kosár teljes tartalmát, a szállítási díjjal együtt. Lentebb a számlázási és az átvételi adatokat kell megadnia. Fontos, hogy a szállítási cím, alatt az átvevő adatait kell megadni.

VALAMI HIBA TÖRTÉNHETETT.

Ha szállítási (átvételi) módot kiválasztó oldalról érkezett ide, akkor lehetséges, hogy túl sokáig időzött azon az oldalon mielőtt tovább kattintott volna, és Ön hiába látta még az adatokat a képernyőn, de közben a kosár tartalma már törlődött, így nincs értelme megadni a számlázási adatait, hiszen nincs áru a kosarában.
Az is lehet, hogy még megvan az áru a kosarában, de valamilyen kerülő útvonalon jött erre az oldalra és kihagyta a kosár tartalmának és a szállítási díjnak összegzését. Kattintson ide:

és nézze meg van e a kosarában áru. Ha ott igen, akkor használja az aktuális "TOVÁBB >>" zöld gombokat a megrendelés leadásának folyamatában!

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^