Mi-Light 2x7,5W WW-CW LED izzó E27 + 2.4G dual white távirányítós szett, változtatható színhőmérsékletű

14970,- Ft/szett
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Mi-Light 2x7,5W WW-CW LED izzó E27 + 2.4G dual white távirányítós szett, változtatható színhőmérsékletű árucikk műszaki adatai:

2x7,5 Watt névleges fogyasztású, Mi-Light márkájú LED lámpa.
Fényáram:2x560lumen
Hatásfoka:560 lumen/Watt
Ez a fényáram 180 fokos világítási szögön belül kb. 2x50 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
86-265V- tápfeszültség.
Foglalat:E27
Fejtípus:A60-körte
Méret:
 
60mm - a legnagyobb átmérő
123mm - a teljes hossz
50000 óra - a várható elméleti élettartama
Napi 8 órát világítva vélhetően 17 évig használhatja.
Színhőm.:változtatható fehér (3000-6500Kelvin)
Ez a LED lámpa SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
nem vibrál
A lámpa teljesítménytényezője:0,53
Garancia:2 év
A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
Csak a hozzá való 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy külön megvásárolható 2,4G rendszerű Wifi-adapteren keresztül mobiltelefonon keresztül fényerőszabályozható és színhőmérséklet szabályozható.
azonosító:OSCON08B-dw

Ez egy 2 darab 7,5Wattos E27 fejelésű LED körtét és egy darab 4 zónás 2.4G rendszerű távirányítót tartalmazó szett.
A hozzá adott távirányítóval kapcsolni, fényerőszabályozni és színhőmérséklet szabályozni tudjuk. Azaz a hangulatunknak, alkalomnak megfelelő fényerőt, és a meleg- és hidegfehér közötti tetszőleges fehér árnyalatot (színhőmérsékletet) tudjuk beállítani.
A távirányítóval a két LED izzót külön-külön és együttesen is tudjuk kapcsolni szabályozni, valamint a távirányító, még két hasonló rendszerű eszköz külön-külön vagy együttes használatára is ad lehetőséget
További hasonló rendszerű távirányító megvásárlásásval, több távirányítóval is kezelni tudjuk ezt a két LED izzót.
Külön megvásárolható Wi-Fi adapterren keresztül, Androidos vagy IOS rendszerű telefonunkon keresztül ugyanazokat a funkciókat el tudjuk érni a telefonunkon, mint a távirányítóval.
Fali kapcsolóval felkapcsolni csak akkor tudjuk, ha a távirányítóval mfelkapcsolt állapotba hagytuk. Így a fali kapcsoló csak be-, és kikapcsolási funkciót biztosít.
Fali fényerőszabályzós kapcsolóhoz nem használhatjuk,. Azaz fázishasításos dimmerrel csak vibrálni és berregni fog.

Mi-Light 2x7,5W WW-CW LED izzó E27 + 2.4G dual white távirányítós szett, változtatható színhőmérsékletű
Mi-Light 2x7,5W WW-CW LED izzó E27 + 2.4G dual white távirányítós szett, változtatható színhőmérsékletű

Ugyanaz a típusú LED izzó meleg és hidegfehérre állítva (gyenge fényben)

Ugyanaz a típusú (Mi-Light dual white) LED izzó meleg és hidegfehérre állítva

Ugyanaz a típusú LED izzó meleg és hidegfehérre állítva (erős fényben)

Ugyanaz a típusú (Mi-Light dual white) LED izzó meleg és hidegfehérre állítva

A távirányító kezelése:

A Mi-Light 2.4 rendszerű dual white távirányító kezelése

Ez a 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányító alkalmas vagy Mi-Light színhőmérséklet-, és fényerőszabályzós LED izzók, vagy Mi-Light egy színcsatornás (fényerőszabályzós), vagy két színcsatornás (fényerő-, és színhőmérséklet-szabályzós) vezérlős LED szalagok kapcsolására, fényerőszabályozására, színhőmérsékleteinek állítására. Tehát nem csak ezekkel a szettekben lévő LED fényforrásokhoz használható. A 4 zónás távirányító lényege, hogy lehetséges több fényforrással (pontosabban a fényforrásokban lévő vezérlővel - LED szalagnál külső a vezérlővel) összeilleszteni. Valamint arra is lehetőségünk van, hogy több fényforrást maximum 4 csoportba osszunk, így egyetlen távirányítóval külön tudjuk szabályoni, hogy melyik csoport legyen felkapcsolva, lekapcsolva, melyik milyen fényerővel, milyen színhőmérséklettel világítson. Ennek többnyire ott van jelentősége, ha egyébként is külön kapcsolnánk fel a lakásunkban bizonyos helyeken a fényeket. Ugyanakkor lehetőség van mindent egyszerre felkapcsolni és lekapcsolni, de a közös felkapcsoláskor úgy fognak világítani, ahogyan amelyik zónát lekapcsoláskor hagytuk. A dual white (vagy DimTone) - azt jelenti, hogy nem csak dimmelésre, azaz fényerőszabályozásra képes, hanem a tónus, azaz a színhőmérséklet is állítható. Foglalatos dual white termékeknél adott, hogy színhőmérséklet milyen tartományon belül állítható, de például LED szalag esetében, ha egyik színcsatornára hidegfehéret kötünk, a másikra melegfehéret, akkor a világítást a nappali napsütéstől az esti romantikus napnyugta színig tetszés szerinti tónusúra állíthatjuk. Ugyanakkor, például lehet akár a melegfehér és a sárga kombinációval a hagyományos melegfehér izzó, és a szénszálas Edison izzó antik hatását is kombinálni.

Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Hogy ez pontosan hogyan történik, az attól függ, hogy az adott vezérlő, vagy LED fényforrás (bele épített vezérlője) milyen metódust követel meg. Jelen esetben ezekkel a LED körtékkel történő illesztés (páírosítás úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal (nem hamarabb) benyomjuk azt az I-O felitatú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot. és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor háromszor egymás után benyomjuk ugyanazt a gombot, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

A fenti kép egyértelműen bemutatja, hogy melyik gomb milyen funkciót biztosít. Mivel 4 zónát tud egyetlen távirányítóval kezelni, egyértelmű, hogy a 4 zónának van külön, be-, kikapcsolója, de nincs külön fényerő, színhőmérséklet gombja. Ezek valamelyikét megnyomva, mindig az utolsónak felkapcsolt LED-ek fénye változik. Tehát amelyik zóna I-jelű gomját megnyomtuk utoljára. Például ha a 4-es zónát kapcsoltuk fel utolsónak és a gyűrűn annak a zónának a fényerejét, vagy a színhőmérsékletét tudjuk szabályozni. Amennyiben ehhez a szetthez további távirányítót, kíván vásárolni, az ITT megteheti.

A távirányító rádiófrekvenciás jelet bocsájt ki. Így nem szükséges, hogy a távirányító és a fényforrás "lássa" egymást, tehát akár a szomszédos szobából, falon keresztül is kapcsolni tudunk. A hatótávolsága üres térben max. 20 méter. Ezt a távolságot a térbeli akadályok, főképp a falak (leginkább a vasbeton fal) rövidítik. A távirányító 2 darab AAA ceruzaelemmel működik, azok merülése is csökkentik a hatótávolságot. Az elemek lemerülése nem garanciális hiba. Az elem cserélése a felhasználó feladata.

Kínai gyártmány.

2x7,5kWh/1000h