Mi-Light 9W RGBWW LED izzó E27, 4-zónás 2.4G távirányítóval

12740,- Ft/szett
szett
Alacsony készlet! Kb. csak 3 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig!

Mi-Light 9W RGBWW LED izzó E27, 4-zónás 2.4G távirányítóval árucikk műszaki adatai:

9 Watt névleges fogyasztású, Mi-Light márkájú LED lámpa.
Fényáram:765lumen
Hatásfoka:85 lumen/Watt
Ez a fényáram 180 fokos világítási szögön belül kb. 60 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
86-265V- tápfeszültség.
Foglalat:E27
Fejtípus:A60-körte
Méret:
 
60mm - a legnagyobb átmérő
123mm - a teljes hossz
50000 óra - a várható elméleti élettartama
Napi 8 órát világítva vélhetően 17 évig használhatja.
Színhőm.:melegfehér+rgb (2700-3200Kelvin)
Ez a LED lámpa SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
nem vibrál
A lámpa teljesítménytényezője:0,53
Garancia:2 év
A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
Csak a hozzá való távirányítóval fényerőszabályozható.
azonosító:OSCON16-rgbww+9116

Ez egy 4 színcsatornás RGBW LED körte, mely 2.4G technológiát használva a megfelelő rádiófrekvenciás távirányítóval, vagy android, vagy IOS eszközökkel egy Wifi konverteren keresztül is vezérelhető. A teljes értékű fehér fényen kívül egy hozzá való távirányító színgyűrűjével 256 színárnyalat jeleníthető meg. Emellett fényerőszabályozásra és különféle világítási effektek megjelenítésére is képes. Az utoljára használt világítási módot áramszünet esetén is megjegyzi. Az RGBW - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül fehér színű fénykibocsájtó diódát is tartalmaz, az RGBWW jelőlés pedig pontosítjam hogy a fehér az melegfehér.

Mi-Light 9W RGBWW LED izzó E27, 4-zónás 2.4G távirányítóval
Mi-Light 9W RGBWW LED izzó E27, változtatható színű

Ez az RGBW LED körte egyszerre több távirányítóval is használható. Tehát a Mi-light RGBW 2.4G-s rendszeren belül, egy fényforrás több távirányítóval is kezelhető és egy távirányítóval több fényforrás is. Ebből az is következik, hogy egy fényforrás csoport is több távirányítóval kezelhető. Amíg azonban a fenti képen szereplő Mi-Light 1 zónás RGBW 2.4G RF LED távirányítóval csak egy fényforrás csoport, azaz egy zóna kezelhető, addig az alábbi képen szereplő Mi-Light 4 zónás RGBW 2.4G RF LED távirányítóval akár 4 fényforráscsoport is, azaz 4 zóna. Ez utóbbinak többnyire ott van jelentősége, ha egyébként is külön kapcsolnánk fel a lakásunkban bizonyos helyeken a fényeket, vagy pedig azt akarjuk, hogy pl: egy csilláron belül különböző képpen villogjanak az izzók. Ugyanakkor lehetőség van mindent egyszerre felkapcsolni és lekapcsolni, de a közös felkapcsoláskor úgy fognak világítani, ahogyan amelyik kört lekapcsoláskor hagytuk.
Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni, az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, illetve a 4 zónás esetén, hogy melyik zónával működjön egyszerre. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót. Erről és a távirányítók kezeléséről részletes információt itt (1-zónás) és itt (4-zónás) olvashat.

Mi-Light 4 zónás RGBW 2.4G RF LED távirányító
Mi-Light 9W RGBWW LED izzó E27, változtatható színű

A fenti képen teljes fényerőben fehér fénnyel világít, míg az alábbin, az éjszakai irányfény funkció bekapcsolásával a leggyengébben

Mi-Light 9W RGBWW LED izzó E27, változtatható színű

A Mi-Light 9W RGBW LED izzó nem vibrál amennyiben fix fényrővel világítunk (ez látható az alábbi kép bal oldalán), azonban szin vagy fényerő váltáskor terméssztesen nagyfrekvenciásan vibrál - ez a fokozatos szabályozás miatt szükségszerű, de ez nagyfrekvenciás, mint a szemkímélő TV-k esetében.

A Mi-Light 9W RGBW LED izzó nem vibrál

Kínai gyártmány.

9kWh/1000h