Mi Light Okos otthon – smart home

Jelenleg csak egy terméket talál itt, egy wi-fi konvertert. A Mi Light-nak számos vezérlője van. Önálló vezérlők LED szalagokhoz, és retrofit körtébe, vagy spotba építhető vezérlők. Vannak egy színű vezérlők, CCT színhőmérséklet szabélyzó vezérlők, RGB, RGBW és RGBCCT (azaz a teljes szivárvány színskála mellett a színhőmérsékeltet is lehet szabályozni) vezérlők és ezekhez távirányítók. Ezek közül a wifi konverteren keresztül az 1 zónás RGB és RGBW vezérlőkön kívül mindet lehet használni mobiltelefonon keresztül, a megfelelő beállításokkal.

Mi-Light WiFi konverter

Mi-Light
wifi
10850,- Ft/darab
darab
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.
Sok gyártó már azt a termékét is smart névvel címkézi, amelyek egy egyszerű távirányítóval kapcsolhatóak. LEDrex webáruház kizárólag azokat az eszközöket tekinti okos eszközöknek, melyek, legalább okostelefonról vezérelhetőek, vagy egy ilyen eszköz kiegészítői. Sőt ez önmagában még kevés, csak azt tekintjük okos eszköznek, melyben rendszerszemlélet is van. Azaz egy alkalmazással többféle eszköz is kezelhető.
Különösen ilyenek az Amazon Alexa, vagy a Google Home, vagy Nest képes eszközök.
Semmiképpen nem tekintjük okos eszköznek például egy olyan wifi-s RGB vezérlőt, melynek működtetésére írtak egy alkalmazást, és ez az alkalmazás csakis ennek az egyetlen típusnak a kezelésére képes.