MODI LED fénycsövek armatúrával egybeépítve

Ezek a MODI LED fénycsövek pontosan (nem, inkább szebbek) úgy néznek ki, mint egy vékony hagyományos fénycső, armatúrával együtt. A látvány csalóka, mert nem egy LED fénycső és egy armatúra, hanem egybeépített armatúrás fénycső. Azaz a fénycsövet nem lehet kivenni, cserélni az armatúrából, bármennyire is úgy néz ki.

Tehát valójában ez egy LED alumínium profilba szerelt LED pálca (merev LED szalag), úgy, hogy a pálca alatt a profilba a tápegység, avagy a meghajtó elektronika is el van rejtve. A LED sort pedig egy félköríves plexi elem védi, amitől úgy néz ki mintha fénycső lenne.

.

Ennek a konstrukciónak az az előnye, hogy közvetlenül 230Voltra köthető és nem kell a LED szalagoknál megszokott módon a tápegység elrejtésével foglalkozni, nem kell variálni, hogy akkor milyen LED profilba milyen LED szalag rakható, ahhoz milyen terhelhetőségű tápegységet kell választani. Egyszerűen ki kell választani a megfelelő hosszúságút, a hozzá adott két rögzítő fület fel kell csavarozni a kívánt helyre és be kell kötni egy kapcsolón keresztül a 230Voltra.
Igen az egyszerű kivitelezés ellenére hátrányként említhető, hogy kapcsoló az nincs rajta.

Ugyanakkor további előnye, hogy ez a LED lámpa tetszés szerinti darabszámban tovább sorolható, a termékhez járó soroló elemmel.

.

Minden egyes LED fénycső a csomagolásban tartalmaz egy bekötőelemet, egy végzáró elemet, egy sorolót (toldót), és egy pár rögzítő fület.

.

Korszerű, kiváló fényerejű és hatásfokú 3014 típusú SMD LED-ekkel szerelve.

.

Ilyen armatúrával egybeépített LED fénycsövet, több féle méretben ITT tud vásárolni.

Mivel a gyártó a fénycsöveknél energiatakarékosabb, de azok kiváltását szolgáló és olcsóbb megoldással kívánt előlépni, sajnos ezek a LED fénycsövek ugyanúgy vibrálnak, mit a hagyományos fénycsövek.

.

Ezek a “vibrálós” fényképek, a mobiltelefon fényképezőjének a kikapcsolt villódzásgátlójával készültek.

.

Tehát aki vibrálás mentes LED vonalfényre vágyik, továbbra is LED szalagot kell, hogy vegyen, hozzá kiválasztva a LED profilt és a tápegységet. Így ezek összeválogatásához fényerő és kinézet szempontjából jóval nagyobb a vevő választási lehetősége, azonban a hozzá való tápegység meghatározása és a szakszerű kivitelezés már villamossági szakembert szolgáltatását igényelheti.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^