300W - Optonica AC6192-O ventilátoros - IP20 DC5 Voltos tápegység

15120,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Kb. csak 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 300W - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • AC 200-240V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC 5V, 60A (egyenáram)
  • Méret: 215x97x32mm
  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi azonosító: op-ac6192-300-5
Ez a ventilátoros tápegység 5 Voltos LED szalagok, (pixel LED-ek), LED display-k működtetésére alkalmas, maximum 300Watt (60 Amper) átmenő teljesítményig. 86%-os hatásfokú, a ventilátor fordulatszáma hőtermelés függő, túlfeszültség-, túláram-, rövidzárlat-, túlterhelés-védelemmel rendelkezik.
.
.
Az Optonica saját cikkszámmal forgalmazza ezt a terméket és az alapadatokon kívül nem is tudunk róla sokat. Azonban a madaras logó segítségünkre van. Ezt a termék bizony a Anhui Youyi Electronics, YY-D-300-5 modellje. A cég az alábbi információkat adja meg erről a termékéről: Az áramellátáshoz használt nagyfeszültségű Mosfet-eket Japánból vagy Koreából importálják. Nagyfeszültségű terhelés-állóságuk és kiváló kapcsolási teljesítményük van. A tápellátás túlfeszültség-védelmet, túláram-védelmet, rövidzárlat-védelmet, túlterhelés-védelmet nyújt. A védelmi funkció aktiválásakor a tápegység automatikusan kikapcsol, és a rendellenes működés (ami a védelmi funkció aktiválását okozza) megszüntetése után az áramellátás újraindul . A ventilátort automatikusan az áramellátás miatti hőtermelés függyvényének megfelelően szabályozza a fordulatszámot. Ha alacsony a hőmérséklet, a ventilátor nem forog, vagy alacsony fordulatszámon forog. Ha a hőmérséklet megnő, a ventilátort magasabb fordulatszámra kapcsolja.
.
.
.
.
Ipari kivitel, kizárólag szakember szerelheti és telepítheti.
Maximum 60°C-os üzemi hőmérsékletig működik. A hűtést ventilátor biztosítja, a hűtéshez a légkonvekciót biztosítani kell. Csak oda telepítse, ahol a ventilátor keltette zaj elfogadható.
Kiemelkedő kockázati tényező a rácsos szerkezet, valamint, hogy a sorkapcsok fém részeihez könnyű a hozzáférés.
A működés során keletkező hő eltávozását nem szabad korlátozni, így csak jól szellőző helyre, (pl.: kellően nagy villamossági szerénybe, vagy üregbe) szerelhető.
Kivitelező szakember feladata a biztonságos és üzembiztos helyre történő telepítés.

Kínai gyártmány.

.
^
^