Mi-Light 2.4G 1 zónás rádiófrekvenciás távirányítós 12-24Voltos RGBW vezérlő (4x6Amper)

5890,- Ft/darab
darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Kb. csak 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.
Mi-Light 2.4G 1 zónás rádiófrekvenciás távirányítós 12-24Voltos RGBW vezérlő (4x6Amper)
120/240VA- teljesítmény.
Védelem:IP20
DC12-24V- Bemeneti feszültség.
Kimenet:DC12-24V, 3x6A (egyenáram)
Méret:22x45x85mm
Garancia:2 év
azonosító:pa-9123

Színcsatornánként 6Amperrel terhelhető, de összesen csak 10Amperrel. Azaz 12Voltos RGBW LED szalagból agy csak 120Watt, míg 24Voltos RGBW LED szalagból 240Watt összes fogasztást köthetünk rá erre az RGBW vezérlőre. A fenti ár 1 darab 1 zónás RGBW vezérlőt és egy darab 2.4G-s rádiófrekvenciás távirányítót tartalmaz. Külön megvásárolható több (2,4G rendszerű 1-zónás) távirányítóval is kezelhető.

Mi-Light 2.4G 1 zónás rádiófrekvenciás távirányítós 12-24Voltos RGBW vezérlő (4x6Amper)
Mi-Light 2.4G 1 zónás rádiófrekvenciás távirányítós 12-24Voltos RGBW vezérlő (4x6Amper)

A vezérlő áramszünet esetén megjegyzi az utolsó beállított színt, világítási effektet.
A fenti árban a távirányító és a vezérlő is benne van, de telepítést közetően párosítás szükséges. Tehát, amennyiben a távirányítóra nem reagál a vezérlő, de a távirányító működik, azaz a távirányítón lévő LED gombnyomásra villan, akkor az alábbi a teendőnk. A készre szerelt rendszer után a vezérlőre adott tápellátást követő 3 másodpercen belül be kell nyomni a távirányító középső gombját (fényerő növelés) és nyomva tartani, amíg a vezérlő a LED szalagon 3 egymás utáni fehér felvillanással visszajelzi a párosítás sikerességét. (a vezérlő minden áram alá helyezést követően 3 másodpercig figyeli, hogy akarjuk-e új távirányítóval párosítani)
Egy vezérlőhöz egy újabb távirányítót is rendelhetünk, valamint ezzel a távirányítóval más vezérlőt is kezelhetünk egyszerre. Olyat amelyik alkamas 2.4G rendszeren belül az 1-zónás távirányító jelének a fogadására. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a távirányítót. Ekkor szintén áram alá helyezéskor 3 másodpercen belül nyomjuk be és tartsuk lenyomva ugyanazt a középső gombot. Ekkor sikeres érzékelés jelenként 9-szer fehér fénnyel felvillan a LED szalag. Ezzel jelzi, hogy törölte a kapcsolatot a távirányítóval. Csakhogy szabványosan csak a kézben lévő 2.4G-s távirányító kapcsolatát kellene, hogy törölje, de nem. Ez a vezérlő úgy működik, hogy minden távirányító kapcsolatot töröl, tehát a továbbra is használatban maradó távirányítót újra párosítani kell a vezérlőhöz. Az ilyen 1-zónás távirányítók kezeléséről és a távirányító lehetőségeiről részletes információt itt (1-zónás) olvashat.

Mi-Light 1 zónás RGBW 2.4G RF LED távirányító

FONTOS! Ez a vezérlő 2.4G-s 4 zónás távirányítóval nem működik, csak az 1 zónással.

A fenti kép egyértelműen bemutatja, hogy melyik gomb milyen funkciót biztosít. Érdemes kiemelni, a bekapcsoló és a kikapcsoló gomb külön funkcióját. Egy RGB LED és annak vezérlője, a fehér fényt úgy állítja elő, hogy a 3 alapszínt keveri. Ez a távirányító viszont külön a fehér LED-eket kapcsolja fel a fehér fényű világítás esetén. Tehát, ha valamilyen megfontolásból egy RGB LED fényforrást sikerül kezelnie egy ilyen RGBW távirányítóval akkor az RGB Led-jével nem fog tudni fehér fénnyel világítani. Tehát ennek az RGBW távirányítónak az összes funkcióját, csak RGBW diódákkal szerelt fényforrás által tudja csak elérni. Ha a bekapcsoló gombot nyomva tartja akkor vált fehér fényre az RGBW LED. Ha a kikapcsoló gombot tartja benyomva, akkor éjszakai irányfényre vált, ami a legkisebb fényerejű fehérfény lesz.

Mi-Light 2.4G 1 zónás rádiófrekvenciás távirányítós 12-24Voltos RGBW vezérlő (4x6Amper)

FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!

Kínai gyártmány.