4.5W normál LED spot GX53/230V (hidegfehér) ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/b-led-30-smd-led-flatlight-spot-gx53-hidegfeher/

4.5W normál LED spot GX53/230V (hidegfehér)

Műszaki adatok:

30db 5050-es SMD LED-del szerelt 200 fokos világítási szögű LED bútorspot.

A bútorspotban a LED-ek 120 fokos világítási szögben világítanak, azonban a savmaratott üvegbúra növeli a fényterítést gyakorlatilag 200 fokos világítási szögben. Ennek ellenére ne feledjük, hogy az erősebb fényáramú világítási szög tartomány, továbbra is 120 fok maradt.

Ez a LED 230Voltról üzemel, így nem kell hozzá transzformátor.

Gondolt már arra, hogy a bútorba süllyesztett, halogén spotok magassága miatt hasznos teret vesz el a bútorból?
Vagy gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy spotlámpát a falba, vagy mennyezetbe süllyeszteni, de úgy, hogy ne kelljen vésni, s ne is kelljen gipszkartonozni?
Most már lehet!
A GX53-as Flatlight spotokhoz kapható olyan lámpatest, mely nem süllyeszthető, hanem egyszerűen csak rászerelhető, gyakorlatilag csak a vezetékezés elrejtéséről kell gondoskodni.

Ezt LED-lámpát 3 fő ok miatt szeretik bútorokba építeni, azon kívül, hogy ez sem melegszik és a fogyasztása is rendkívül alacsony:
Viszonylag szórt fény bocsájt ki, és ha a konyha felső szekrényének aljára szereljük, akkor egyenletesen tudjuk megvilágítani a munkalapot.

Rendhagyó megoldás lehet, ha falra szerelt lámpatestbe helyezzük, pl.: 3 lámpatestet függőlegesen egymás fölött elhelyezve.
Modern látványt biztosít az is, ha a szoba mennyezetére több ilyen fényforrást helyezünk el, különféle formában, és rászerelhető lámpatest választásával nem kell sem gipszkarton álmennyezetet építeni, sem pedig a lámpahelyeket a födémbe bevésni.
Bevésni esetleg a vakolat mélységében a vezetéket kellene, de ha vékony vezetéket használunk, akkor az csak fel is ragaszthatjuk a mennyezetre, majd polisztirol mennyezetburkoló dekor elemek felragasztásával, mint ahogyan a plafon egészét, így a vezetékeket is takarni fogjuk.
Ez a vésés nélküli megoldás különösen előnyös lehet lakótelepi vasbetonpallós, vagy panel födémeknél.
GX53 - Mintha csak a LED-eknek fejlesztették volna ki!

Lakberendezői vélemény:

Gondolt már arra, hogy a bútorba süllyesztett, halogén spotok magassága miatt hasznos teret vesz el a bútorból?
Vagy gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy spotlámpát a falba, vagy mennyezetbe süllyeszteni, de úgy, hogy ne kelljen vésni, s ne is kelljen gipszkartonozni?
Most már lehet!
A GX53-as Flatlight spotokhoz kapható olyan lámpatest, mely nem süllyeszthető, hanem egyszerűen csak rászerelhető, gyakorlatilag csak a vezetékezés elrejtéséről kell gondoskodni.
4.5W normál LED spot GX53/230V (hidegfehér)Ezt LED-lámpát 3 fő ok miatt szeretik bútorokba építeni, azon kívül, hogy ez sem melegszik és a fogyasztása is rendkívül alacsony:
A többi GX53-as foglalatú 230Voltos LED-spot 120 fokos világítási szögű. Ennek is a LED-je 120 fokos világítási szögű, csakhogy az opálos búrája miatt fénytörés során a búrából kijövő fény közel 200 fokos, tehát gyakorlatilag szórt fényűnek tekinthetjük. A 200 fokos világítási szöge és az erős fénye miatt vegyük figyelembe, hogy csak olyan helyre szereljük ami nem szemmagasságban van, vagy a szemünk és a fényforrás között legyen valamilyen takaró-, terelőelem. Az megvilágításokat összehasonlító teszt során úgy tekintettem, mintha ez is csak 120 fokos világítási szögű lenne, de így is kiugróan erős fénye van a 120 fokosak közül, ehhez még többletet a körkörös oldalirányú fényszórása.
Korábbi gyengébb típusok esetén voltak olyan vásárlók akik nem bútorvilágításnak akarták használni, hanem mennyezetinek, ráépíthető lámpatesttel, amiatt, mert nem volt lehetőségük süllyesztett lámpatestet szerelni a födémbe. Ezt eddig csak több lámpatest telepítésével tudták megoldani, most ennek segítségével a darabszám csökkenthető, avagy meglévő lámpatestek esetén a világosság növelhető. Erre a LED fényforrásra nyugodtan tekinthetünk úgy mint egy 50-60 Wattos hagyományos spotra.
A GX53-as Flatlight típusú LED fényforrások különböző vastagságban készülnek. Az általános normál vastagságúak, általában 28mm vastagok, a foglalat rész nélkül mérve 19mm vastagságúak. Ennél azonban vannak vékonyabbak és vastagabbak is. Az alábbi két képen a vékonyabb 22/14mm vastagságú, a vastagabb 34/25mm. Hogy kienk melyik a szimpatikusabb attól függ, hogy mit szerentnénk elérni, hogy oldalról is karakteresebb látványt nyújtson, vagy inkább belesímuljon a lámpatestbe. 4.5W normál LED spot GX53/230V (hidegfehér)Gyakori eset, hogy a termék dobozán lévő fényképen a termék vastagsága (emiatt a kinézete), nem egyezik a valós termékkel, és sokszor ugyanazon cikkszámmal bármelyik 3 vastagsági kategóriában előfordulhat ugyanaza a termék. Ezzel szemben a LEDrex Webáruháznál, igyekszük slim/vékony, normál, thick/vastag jelöléssel, megnevezéssel megkülönböztetni a gyártók által ugyanazon jelölésű, elnevezésű termékeket.4.5W normál LED spot GX53/230V (hidegfehér)

Kínai gyártmány.

4,5kWh/1000h