Elmark CR-778S/CL beépíthető szögletes MR16 lámpatest GU5.3 (üveg-tükör) ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/e-cr778scl-gu5.3/

Elmark CR-778S/CL beépíthető szögletes MR16 lámpatest GU5.3 (üveg-tükör)

Műszaki adatok:

 

MR16 fejű, azaz 50mm fejátmérőjű spotlámpák befogadására alkalmas fix (nem billenthető) minőségi foncsorozott hátlapú vastag üveg lámpatest, melyben a fényforrást rögzítő keret CNC megmunkált alumínium öntvény. A lámpatestbe a fényforrás befogatása a szokványos rögzítő rugó helyett menetes megmunkált alumínium karimával történik. Ettől a fényforrás rögzítése nehezebben történik, amiért a szebb látvány kárpótol. A lámpatesthez mellékelve van egy GU5.3-as foglalat. Ezáltal 12Voltról működő tűlábas spotlámpákhoz használható.

 

Elmark CR-778S/CL beépíthető szögletes MR16 lámpatest GU5.3 (üveg-tükör)

 

A fenti ár csak a lámpatestre és a foglalatára vonatkozik fényforrás nélkül. Az alábbi képeken szereplő fényforrások kizárólag szemléltetési célt szolgálnak.
Ha már ilyen dekoratív, csillogó lámpatestet választ érdemes megfontolni azt is, hogy milyen LED fényforrást választ bele. Az alábbi képen látható tükrös COB LED sokkal szebb látványt biztosít, ...

 

Elmark CR-778S/CL beépíthető szögletes MR16 lámpatest GU5.3 (üveg-tükör)

 

... mint az alábbi képen opál búrás SMD LED-es spot. Igaz ugyan hogy az SMD LED-es termékekből sokkal nagyobb a választék, de különleges lámpatestbe miért ne választana ahhoz illő különlegesebb LED-et?

 

Elmark CR-778S/CL beépíthető szögletes MR16 lámpatest GU5.3 (üveg-tükör)Elmark CR-778S/CL beépíthető szögletes MR16 lámpatest GU5.3 (üveg-tükör)

Kínai gyártmány.