EMOS BCYH 2-eres hangszóró vezeték (1 színű LED szalagokhoz) 2x0,35mm2 piros-fekete 1méter ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/e-s8230/

EMOS BCYH 2-eres hangszóró vezeték (1 színű LED szalagokhoz) 2x0,35mm2 piros-fekete 1méter

Műszaki adatok:

 

2x2mm külső átmérőjű törpefeszültségű (max. 50 Volt) 2x0,35 mm2 sodrott vörösréz erű fekete, fekete-piros PVC érszigeteléssel.
Egy színű LED szalag hangulatvilágítási rendszer kialakításához is ajánlott vezeték. Tekintve, hogy ez csak 0,35mm2 keresztmetszetű vezeték, így csak kisebb szakaszok bekötésére alkalmas. Ideális lehet egy rövidebb 1-2 méteres LED szalag működtetéséhez, vagy valamilyen max. 2 méteres alumínium profilba szerelt bútorvilágítás tápellátásához. Minél nagyobb (több Amperes) egy LED szalagos világítási rendszerünk, úgy tervezzük egyrészt, hogy a LED szalagok több ponton történő betáplálása biztosítva legyen, valamint minimum 2x0,5mm2 keresztmetszetű vezetéket biztosítsunk (ha nem csak hangulati, hanem fő világítási célunk is van akkor a 2x(1,5-2,5)mm2 keresztmetszet a célszerűbb). A kis keresztmetszet és a nagy áram együttese miatt csak csökkenő feszültséget tudnánk biztosítani, aminek az eredménye a melegebb vezeték és egyre kisebb fény.
Mindezek mellett a fogyasztói igények ismeretében a kivitelező határozza meg a szükséges vezetéktípust (keresztmetszetet).

 

EMOS BCYH 2-eres hangszóró vezeték (1 színű LED szalagokhoz) 2x0,35mm2 piros-fekete 1méter

 

Specifikáció: