Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/e-zq3225-e14-nw/

Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér

Műszaki adatok:

A True Light LED fényforrások jellemzője, hogy szemkímélő csökkentett kék fény kibocsájtással rendelkeznek, nem vibrálnak és színvisszaadási indexük is kiemelkedően jó. Ez a LED gyertya egy hagyományos 40 Wattos izzó kiváltására alkalmas.

Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehérEmos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér

Az egészséges életmóddal igyekszik pozitívan befolyásolni saját és szerettei egészségét?
Felelősen viszonyul az egészségéhez, és támogat mindent, ami az egészségére jótékony hatással van, valamint kiküszöböli a negatív hatásokat?
Akkor a TRUE LIGHT LED izzók egyedülálló választékát készítette el Önnek az Emos. A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kibocsátott kék fényt a speciális Bridgelux Thrive chipnek köszönhetően.
Az elérhető modellek széles választéka a ház, vagy a lakás majd minden részére biztosít megoldást. Jónéhány típus közül választhat, meleg és középfehér színhőmérsékletben.

Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér

Kék fény: Segít vagy árt?

A kék fény önmagában nem káros. Ez a fény egyik összetevője, amely a nappali fényben is megtalálható. Az emberi bioritmust a nappali fény szabályozza, és a nappal, amikor a szervezetet kék fény éri, és az éjszaka, amikor nem. A szervezet két fontos hormont termel az éjszaka folyamán, amelyek befolyásolják ennek a bioritmusnak a működését - melatonin és szerotonin.

Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér

Klasszikus LED fényforrások színspektruma

A klasszikus LED izzók népszerű és nagyon gazdaságos fényforrások. A fényük nem káros az emberi szervezetre. Azokban a melegfehérek kisebb a hidegfehérek nagyobb kék komponenssel (a spektrumgörbéken kék tüskével) rendelkeznek. Ez olyan érzetet kelt még este is mintha nappal lenne. A nappali munka (pörgés) ideje. Ha szeretné csökkenteni a kék fény hatását a szervezetére otthon, javasoljuk, hogy legalább 1,5 órával lefekvés előtt hagyja abba a tévézést, a számítógép monitorok és a mobiltelefonok nézését, és minél melegebb tónusú fényforrással világítson. A hidegebb fényeket hagyja meg a nappali munkavégzéshez.

A TRUE LIGHT LED fényforrások színspektruma

Ha a fentebb említett klasszikus LED-ek hatására problémát érzékel, javasoljuk az alábbiakat. A TRUE LIGHT LED lámpák minimalizálják a kék fény kibocsátását, és segítik az emberi bioritmus stabilizálását. Támogatják a alváshormon melatonin megfelelő termelését, amely segíti a szervezet regenerálódását. Ezen túlmenően a TRUE LIGHT LED izzók a tárgyakon természetes módon színtorzítás nélkül jelenítik meg fényüket.

Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér

A TRUE LIGHT semleges fehér, avagy középfehér világítással éber marad

A TRUE LIGHT LED izzók semleges fehér (4000K) változatukban is elnyomott kék fénykomponenssel rendelkeznek, így kevésbé fárasztják a szemet a hagyományos középfehér, vagy hidegfehér LED izzókhoz hasonlítva. Támogatja az agy kognitív funkcióit a jobb összpontosítás érdekében. Nagyszerű a gyerekszobába, a dolgozószobába, a konyhába és bárhová, ahol nagy munkaterhelésre, gyors reagálásra, tanulásra és megértésre van szükség. A kék és zöld komponensek csökkentése pozitívan befolyásolja a szerotonin vagy boldogsághormon termelését, amely befolyásolja gondolkodásunkat, kreativitásunkat, teljesítményünket és koncentrációs képességünket. Hiánya depresszióhoz, fáradtsághoz, csökkent aktivitáshoz vagy akár látáscsökkenéshez vezethet.

Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 4000K, középfehér

Szebb a látvány a TRUE LIGHT-tal

Minden TRUE LIGHT LED izzó megfelel a szigorú kritériumoknak, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a szemének. A Flicker-free funkció minimalizálja a villódzást, és így garantálja a látás kényelmét. Minden, amit a TRUE LIGHT LED izzók megvilágítanak, valódi színekben és a tompább színek torzító hatása nélkül lesznek láthatóak, köszönhetően a magas színvisszaadási indexnek: CRI>94 - amellyel ezek a modern és egészséges izzók rendelkeznek.
A foglalatok széles választékának köszönhetően a fényt szinte bármilyen lámpatestben elhelyezheti otthonában. A magas, 30 000 óra élettartamnak köszönhetően kiváló megoldás az igényes felhasználók számára.
Ha fontos Önnek az egészséges életmód, akkor a TRUE LIGHT LED izzócsalád a megfelelő megoldás az Ön számára.

Kínai gyártmány.