Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér) ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/el-99led791-ww/

Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér)

Műszaki adatok:

Foglalat nélküli termék!

Mennyezeti, úgynevezett UFO lámpatestekbe való, de előtte a lámpatestből a foglalatot ki kell szerelni és sorkapoccsal, vagy Wago-val kell csatlakoztatni a LED meghajtóját. A fényforrást a hátulján lévő 3 mágnes segítségével lehet a lámpatest hátlapjára rögzíteni. Ha nem mágnesezhető a lámpatest akkor a fényforráson lévő 3 furat áll rendelkezésre a lámpatestre felfúráshoz (csavar nincs mellékelve a fényforráshoz, csak a mágnesek).

Ennek a terméknek az előnye, pont a foglalat nélküli kivitelben rejlik. Mivel a rögzítés és az eltávolítás munkaigényesebb mint egy foglalat esetében, valamint nagyobb hozzáértést igényel, emiatt közösségi helyiségekben, lépcsőházakban lévő mennyezeti UFÓ lámpatestekben történő alkalmazása kimondottan előnyös, hiszen a hagyományos izzókhoz képest a fogyasztásuk annak töredéke, de jól bírják a kapcsolgatást, és ellopásuk nehézkes, hiszen szerelést igényel.
A LED panel átmérője 16cm, a LED meghajtó rész 2,5cm, a mágnesekkel együtt 2,7cm vastag, tehát minden legalább ekkora belső térrel rendelkező lámpatestbe be lehet szerelni.
A mágnesek helye a hátoldalon.Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér)Egyenletesebb búra kivilágítást eredményez egy körtével szemben.Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér)Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér)Villamos bekötéshez szükséges Wago oldható vezeték-összekötő kapható a webáruházunkban.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: https://docs.elmarkholding.eu/ndocs/en/LAMPS%20AND%20COMPONENTS/LED%20Mould%20for%20celling%20lamp/LED%20Mould%20for%20celling%20lamp/Technical%20Specification-LED%20MOULD%20FOR%20CEILING%20LAMP.pdf


Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér) energiacímkéje

Az energiacímke, már az új EU BIZOTTSÁG 2019/2015. számú felhatalmazáson alapuló rendelete szerinti energiacímke, mely közvetlenül az EPREL – Az energiacímke-köteles termékek európai adatbázisából került betöltésre.

A fényforrás műszaki paramétereit megtekintheti az alábbi linken:
https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/lightsources/1081264HTML-ben,
itt: https://eprel.ec.europa.eu/informationsheet/Fiche_1081264_HU.pdf PDF-ben

Ha ezt nyomtatott változatban nézi, akkor a mobiltelefonja QR-kód olvasó alkalmazásával olvassa be az energiacímke QR kódját és megkapja az ERPEL Termékinformációs lap linkjét.

Elmark 9W foglalat nélküli LED UFO lámpatestekbe (melegfehér) spektrumképe