Skön Lucas 36W 50cm négyzet fekete-arany mennyezeti lámpa ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/lm-4816-lucas-36w-nw/

Skön Lucas 36W 50cm négyzet fekete-arany mennyezeti lámpa

Műszaki adatok:

Mennyezetre, esetleg falra, azaz felületre szerelhető LED-lámpa. A lámpatest fém alaplemezére van szerelve a LED-meghajtó áramkör és a LED-ek. A LED fényforrás a lámpatestbe beépített, nem foglalatos termék, bekötése sorkapoccsal történik. A szórt fényt egyrészt a LED-ekre ültetett lencse, másrészt az opál búra növeli. Az alaplemezen kívüli dekor karima és a takaróelem egy egységet képez, mely félkemény műanyagból készült. Ennek eredményeképpen a lámpatest könnyű és kisebb eséllyel törik.
A SKÖN mennyezeti lámpacsalád több tagból áll, melyek egyrészt 36 Wattos szögletes és 24 Wattos kerek változatokból állnak össze, de a megjelenésbeli különbségük a meghatározó. Általában fehér, szürke, fekete és óarany színek valamilyen kombinációjából állnak, de mindegyik fénye 4000 Kelvines, azaz középfehér.
Ez a Skön Lucas egy mélyen ülő búrás és a karimája belül óarany, kívül fekete kombinációjú.

Skön Lucas 36W 50cm négyzet fekete-arany mennyezeti lámpa

A szokásostól eltérő módon a gyártó atermék dobozán kétféle lumen értéket is feltüntetett. Ennek oka, hogy a 3730 lumen LED-ek fényárama Egyes gyártók az ilyen típusú LED lámpáknál csak azt az értéket adják meg, hiszen így jön ki a LED-ek kiváló hatásfoka. Mivel azonban a komplett lámpa opál utánzatú búrát kapott, az ezen keresztül jutó fényáram, már csak 2310 lumen, ami így is felér egy hagyományos 150 Wattos izzóval. Azaz a két lumen értékből látható, hogy a búra több mint 1/3-át lefogja a keletkező fénynek. Ez az ára a képrázás elleni védelemnek. Ez más termékeknél is hasonló nagyságrendű, csak nem adja meg a gyártó.

Skön Lucas 36W 50cm négyzet fekete-arany mennyezeti lámpa

A teljes SKÖN mennyezeti lámpacsalád:

Skön Lucas 36W 50cm négyzet fekete-arany mennyezeti lámpa

A fent ismertetett Skön Lucas 36W 50cm négyzet fekete-arany mennyezeti lámpa termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk: https://youtu.be/eG8_GkSB3t4

Kínai gyártmány.