Sonoff 1-körös fehér érintőpaneles fali kapcsoló + WiFi + RF 433MHz vevő (T2EU1C) ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/so-t2eu1c/

Sonoff 1-körös fehér érintőpaneles fali kapcsoló + WiFi + RF 433MHz vevő (T2EU1C)

Műszaki adatok:

 

A Sonoff TX kapcsolócsalád tagja, amely 1-körös és kapcsolható a fehér érintőpanel felületéről, valamint okos eszközre telepített alkalmazásból, melyről wifi hálózaton keresztül érhető el, valamint további fali és kézi 433 MHz-es rádiófrekvenciás távirányítókkal. A ház kiválasztott helyiségében felkapcsolhatja a világítást, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Műszaki paraméterei

Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, így biztonságot nyújt és minden helyiségbe tökéletesen illeszkedik. A kapcsoló gyengéd háttérvilágítása finoman kiemeli a dizájnt, és éjszaka is láthatóvá teszi. Az eWeLink alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal. A felhasználók az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül távolról is kezelhetik a csatlakoztatott eszközöket. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi az otthonunk túlzott energiafogyasztásának teljes ellenőrzését. Beállíthatja saját időbeosztásának megfelelően időzítve az alkalmazásban, hogy egy adott időpontban vagy késleltetve automatikusan be- és kikapcsolja az eszközöket. Az alkalmazással vezérelhető világításnak köszönhetően könnyedén be- vagy kikapcsolhatja otthonában a világítást, amíg távol van. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.

 

Sonoff 1-körös fehér érintőpaneles fali kapcsoló + WiFi + RF 433MHz vevő (T2EU1C)Sonoff 1-körös fehér érintőpaneles fali kapcsoló + WiFi + RF 433MHz vevő (T2EU1C)Sonoff 1-körös fehér érintőpaneles fali kapcsoló + WiFi + RF 433MHz vevő (T2EU1C)Sonoff 1-körös fehér érintőpaneles fali kapcsoló + WiFi + RF 433MHz vevő (T2EU1C)

 

Bővebb információk hamarosan!

 

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/so-txeuxc.pdf