V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló) ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/vt-5143-smart-rf-ant/

V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)

Műszaki adatok:

 

Kézi, kulcstartóra fűzhető háromgombos kapcsoló, melyre már a webáruház külső antennát forrasztott a hatótáv növelése érdekében. Ugyanis, amíg a dobozán 20 és 160 méteres hatótávolság szerepel, addig a valóságban a terepakadályoktól függően mindössze 3-6-8 méterre képes. Egy külső antenna ráforrasztásával ez a hatótáv a gyakorlati tapasztalatok alapján 12-18 méterre lett növelhető. Ez a távirányító, rádiófrekvenciás jelet kibocsájtva három különálló kapcsoló relét tud működtetni külön-külön. A kapcsoló relé lehet a VT-5130-as, mely a hozzápárosított kapcsolókon kívül Wifi hálózaton keresztül, mobiltelefonos alkalmazással is kapcsolható, vagy az Amazon Alexa, vagy a Google Home virtuális segédek hangszóróin keresztül hangutasításokkal is kapcsolható. Valamint a VT-5129-es, mely wifin keresztül nem használható, csak a hozzápárosított RF távirányítókkal (kapcsolókkal). Tehát ez a kapcsoló önmagában nem használható semmire (olyan mintha csak egy távirányítónk lenne önmagában), mindenképp szükséges hozzá vásárolni egy-három relét is.

A termék ilyen formán történő tuningolásáról bővebb információ itt olvasható: https://ledrex.hu/how-to/radiofrekvencias-taviranyito-hatosugaranak-novelese-egyszeru-beavatkozassal/. De megvezeti a gyári rövidebb hatótávolságú verziót is itt: https://ledrex.hu/prod/vt-5143-smart-rf/'.

 

V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)

 

A rendszer elemei egy-, kettő-, vagy háromgombos falra rögzíthető távirányító, 3 gombos kézi távirányító - ami kulcstartóra is fűzhető, valamint egykörös kapcsoló relé két változatban, melyből az egyik típus csakis a távirányítók rádiófrekvenciás jeleit fogadva kapcsolnak, és a másik amely e mellett a wifire is csatlakoztatható és wifin érkező utasításokat is tud értelmezni. Ha wifin érkezik az utasítás, az érkezhet IOS vagy Androidos okos telefonról, vagy táblagépre telepített alkalmazás használata által, vagy amennyiben Amazon Alexa, vagy Google Assistant virtuális segédeket alkalmazunk, akkor az azok alkalmazásait futtató okos eszközről is érkezhet utasítás, ami okos hangszórók esetében szóbeli (jelenleg angol) utasítással is lehetőséget biztosít a relék kapcsolgatására.
Az okostelefonos alkalmazás hivatalosan a V-TAC Smart Light, de a BlitzWolf alkalmazással is teljes értékűen működik. A két alkalmazás teljesen egyforma, azonban csak az egyik alkalmazáshoz párosíthatjuk a relét, a korábbi alkalmazás párosítás elveszlik az új párosítással. Amennyiben valamilyen okos hangszórós rendszert is alkalmazunk értelemszerűen ahhoz az apphoz célszerű, párosítani a relét, amelyik app Alexa, vagy Google okos rendszer skilljét is engedélyeztük már, így amikor a mobil alkalmazásban a párosítást sikeresen elvégeztük, az okos rendszer is észreveszi és jelzi a mobiltelefonon is, valamint ha okos hangszórót használunk, akkor a szóban is jelzi, hogy új eszközt talált.
Egy kapcsoló egy gombjához több kapcsoló relét is párosíthatunk, és egy kapcsoló reléhez több távirányítót is tudunk párosítani. Főképp ez utóbbinak nagy előnye, hogy így vezeték nélkül akárhány kapcsolós váltókapcsolást (alternatív kapcsolást) is ki tudunk alakítani, és ráadásul nem csak fali, hanem kézi távirányítókkal vegyesen, plusz még okostelefonról, vagy okos hangszórónak adott utasítással is.

 

V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)

 

PÁROSÍTÁS

Egy távirányítógombot több reléhez is párosíthat, de a gyártó nem javasolja, hogy egy gombhoz túl sok relét adjon. Párosításkor ügyeljen, hogy 100 méteres körzetben ne legyen másik relé párosításra vételkész állapotban.

PÁROSÍTÁS MÁSOLÁSA

MÁSOLT PÁROSÍTÁS TÖRLÉSE

TELJES PÁROSÍTÁS TÖRLÉSE

RELÉ ÜZEMMÓDVÁLTÁS

Az alábbi képek és információk a teljes kapcsolócsalád telepítését, összehangolását mutatják. Értelemszerűen csak azokat az eszközöket tudja a rendszerből használni amelyeket megvásárolta. A fenti ár, csak a fent nevezett termék megvásárlására vonatkozik és véletlenül sem az alább látható összes eszközre.

 

V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló)

A fent ismertetett V-TAC háromkörös Smart RF kézi külső antennás távirányító (kapcsoló) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk: https://youtu.be/3hg3NHWNC2U

Kínai gyártmány.