V-TAC 7W vastag LED spot GX53/230V (középfehér) ***

LEDrex.hu webáruház < - https://ledrex.hu/prod/vt-7w-gx53-nw/

V-TAC 7W vastag LED spot GX53/230V (középfehér)

Műszaki adatok:

Közvetlenül 230 Voltról üzemeltethető LED fényforrás.

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy spotlámpát a falba, vagy mennyezetbe süllyeszteni, de úgy, hogy ne kelljen vésni, s ne is kelljen gipszkartonozni?
Ezzel lehetséges!
A GX53-as Flatlight spotokhoz kapható olyan lámpatest, mely nem süllyeszthető, hanem egyszerűen csak rászerelhető, gyakorlatilag csak a vezeték elrejtéséről kell gondoskodni.

A GX53-as LED lámpákat 3 fő ok miatt szeretik bútorokba építeni, azon kívül, hogy ez sem melegszik és a fogyasztása is rendkívül alacsony:

V-TAC 7W vastag LED spot GX53/230V (középfehér)V-TAC 7W vastag LED spot GX53/230V (középfehér)A GX53-as Flatlight típusú LED fényforrások különböző vastagságban készülnek. Az általános normál vastagságúak, általában 28mm vastagok, a foglalat rész nélkül mérve 19mm vastagságúak. Ennél azonban vannak vékonyabbak és vastagabbak is. Az alábbi két képen a vékonyabb 22/14mm vastagságú, a vastagabb 34/25mm. Hogy kienk melyik a szimpatikusabb attól függ, hogy mit szerentnénk elérni, hogy oldalról is karakteresebb látványt nyújtson, vagy inkább belesímuljon a lámpatestbe. V-TAC 7W vastag LED spot GX53/230V (középfehér)Gyakori eset, hogy a termék dobozán lévő fényképen a termék vastagsága (emiatt a kinézete), nem egyezik a valós termékkel, és sokszor ugyanazon cikkszámmal bármelyik 3 vastagsági kategóriában előfordulhat ugyanaza a termék. Ezzel szemben a LEDrex Webáruháznál, igyekszük slim/vékony, normál, thick/vastag jelöléssel, megnevezéssel megkülönböztetni a gyártók által ugyanazon jelölésű, elnevezésű termékeket.V-TAC 7W vastag LED spot GX53/230V (középfehér)

Kínai gyártmány.

7kWh/1000h