Miboxer FUT025+098 2.4G-s 1 zónás RF távirányítós RGB vezérlő (10 Amper 12/24 Volt) (2xAAA elemmel)

7220,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 12 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • 120/240VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 10A (egyenáram)
  • Méret: 22x45x85mm
  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 6970602180476
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut025
  • Webáruházi azonosító: pa-9114
18, azaz 3x6Amperes RGB vezérlő 2.4G-s rádiófrekvenciás távirányítóval. Előnye, hogy 12Voltos 5050-es SMD RGB LED-del szerelt szalagból amennyiben méterenkénti 30 LED-es úgy akár 30 métert is tud jelerősítő nélkül működtetni, míg a méterenkénti 60 LED-esből 15 métert. Mindemellett több távirányítóval is kezelhető.
.
.
A vezérlő áramszünet esetén megjegyzi az utolsó beállított színt, világítási effektet.
A fenti árban a távirányító és a vezérlő is benne van, de telepítést követően párosítás szükséges. Tehát, amennyiben a távirányítóra nem reagál a vezérlő, de a távirányító működik, azaz a távirányítón lévő LED gombnyomásra villan, akkor az alábbi a teendőnk. A készre szerelt rendszer után a vezérlőre adott tápellátást követő 3 másodpercen belül be kell nyomni a távirányító középső gombját (fényerő növelés) és nyomva tartani, amíg a vezérlő a LED szalagot 3 egymás utáni fehér felvillanással visszajelzi a párosítás sikerességét. (a vezérlő minden áram alá helyezést követően 3 másodpercig figyeli, hogy akarjuk-e új távirányítóval párosítani)
Egy vezérlőhöz egy újabb távirányítót is rendelhetünk, valamint ezzel a távirányítóval más vezérlőt is kezelhetünk egyszerre, olyat amelyik alkalmas 2.4G rendszeren belül az 1-zónás távirányító jelének a fogadására. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a távirányítót. Ekkor szintén áram alá helyezéskor 3 másodpercen belül nyomjuk be és tartsuk lenyomva ugyanazt a középső gombot. Ekkor sikeres érzékelés jelenként 9-szer fehér fénnyel felvillan a LED szalag. Ezzel jelzi, hogy törölte a kapcsolatot a távirányítóval. Csakhogy szabványosan csak a kézben lévő 2.4G-s távirányító kapcsolatát kellene, hogy törölje, de nem ez a vezérlő úgy működik, hogy minden távirányító kapcsolatot töröl, tehát a továbbra is használatban maradó távirányítót újra párosítani kell a vezérlőhöz. Az ilyen 1-zónás távirányítók kezeléséről és a távirányító lehetőségeiről részletes információt itt (1-zónás) olvashat. Az itt leírtakkal ellentétben még tudni kell, mivel ez egy RGBW 4 színcsatornás távirányító, a vezérlő viszont csak 3 színcsatornás RGB, így a fehér fényt nem úgy kezeli, mint egy 4-csatornás vezérlő. Azaz a bekapcsoló gomb nyomva tartásával nem vált fehér fényre és a kikapcsoló gomb nyomva tartásával nem vált éjszakai fehér irányfényre. A fehér fénnyel világítást ez a vezérlő akkor jeleníti meg, ha a 20-féle világítási effektek közül az első világítási módot választjuk, akkor fix fehér fénnyel fog világítani.
.
FONTOS! Ez a vezérlő 2.4G-s 4 zónás távirányítóval nem működik, csak az 1 zónással.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^