200cm-es 28 Wattos, 12 Voltos melegfehér LED szalag, opál, alumínium negyed íves sarok profilban,adapterrel, RF 4 zónás FUT007 távirányítós, vezérlős (120db 2835 SMD LED)

20240,- Ft/szett
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 28 Watt névleges fogyasztású, Pannon LED márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 2040lumen
 • Hatásfoka: 73 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 160 fokos világítási szögön belül kb. 139 Wattos hagyományos izzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 230/12V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: dugvilla
 • Méret: 16x16mm - a legnagyobb átmérő
  2000mm - a teljes hossz
 • 40000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: melegfehér (3000-3200Kelvin)
 • Ez a LED lámpa 120 darab 2835 SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • A saját vezérlőjén keresztül a távirányítójával fényerőszabályozható.
 • Védelem: IP20
 • Garancia: 3 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: 200-ad-df07-vosa_ap60ww

A szett tartalma:

 • 2 méter hosszú V-TAC opál takaróelemes, felületre szerelhető negyed köríves eloxált alumínium sarokprofilba ragasztott,
 • 120 darab 2835 SMD típusú melegfehér Pannon LED márkájú LED-et tartalmazó szalag,
 • 12cm DC Jane csatlakozós bekötő vezetékkel,
 • valamint 4 db rögzítő füllel, az oldható felrögzítés biztosítására,
 • 30 Wattos DC12 Voltos adapterrel (földelés nélküli, konnektorba dugható, a 12 Voltos kábel végén DC Jack csatlakozóval ellátva,
 • Miboxer 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás 4 zónás FUT007 típusú távirányítós vezérlő - a működtetéshez.

Ez a szett a webáruház kínálatából összeállított csomag. A DC csatlakozókat összeillesztve, egy konnektorba bedugva, a Miboxer 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás 4 zónás FUT007 típusú távirányítós vezérlőt felkapcsolva már világítani is tudunk. Természetesen a rögzítő füleket a hozzáadott csavarokkal fel kell fúrni, és a fülekbe be kell pattintani a lámpát. Így egy utólagos polc, tükör, vagy szekrény vonalvilágítást tudunk kialakítani. Azért tekinthetjük utólagos kialakításnak, mert egy előre tervezett kivitelnél a vezeték el van rejtve, a tápegység általában egy fix bekötésű, de az is rejtett, valamint van valamilyen falra fögzített kapcsoló, vagy kezelő felülete.

.
.

Ez a LED szalag a Pannon LED legkedveltebb LED szalag típusa. Méterenként 12 Watt névleges fogyasztású. 10mm széles kétrétegű áramköri szalagra kerültek a LED-ek. Ennek a LED szalagnak a fényárama már olyan magas, hogy kizárólagos fővilágítást is kialakíthatunk ezzel a szalaggal.
Nem vízálló, beltéri típus, csak páramentes belső térben használható, szobahőmérsékletnél nem magasabb hőmérsékletű helyiségben, sugárzó hőnek nem kitett helyen.

.

Mi-Light 2.4G-s 12-24Voltos dimmer (10 Amper) 4 zónás MC-CCT rádiófrekvenciás távirányítóval

Ez a Mi-Light egy színcsatornás 2.4G rendszerű vezérlője rádiófrekvenciás távirányítóval, alkalmas egyszínű LED szalag vagy valamely más törpefeszültségű egyenáramú, fényerőszabályozható LED fényforrás kezelésére.
Fontos kiemelni, hogy a vezérlő kimenet alapján úgy tűnik, hogy Dimm-Tone funkcióval is rendelkezik, de NEM! Két külön kimenettel rendelkezik, azaz maximum 2x5 Amper, vagy 1x6A áremerősségű LED szalagot köthetünk rá. A két kimenet csakis egyszerre kezelhető, de ezzel a szett vásárlóinak nem kell foglalkozni. A hozzávaló távirányító tudja a színhőmérsékletet szabályozni, de maga a vezérlő az a színhőmérséglet szabályzásra történő átkapcsolás jelét nem veszi, nem értelmezi, mert ez a vezérlő csak egyetlen színcsatornát kezel.
Ez a vezérlő hiába nem tudja a színhőmérséklet szabályzó funkciót, a hozzá való távirányító igen. Mivel a távirányító 4-zónás, így 3 másik szabad zóna marad. Tehát lehetőségünk van ehhez a szetthez további vezérlőket, vagy távirányítós LED fényforrásokat rendelni, amelyek kompatibilisek a 4-zónás Mi-Light biztosította kommunikációval. Azaz olyan további vezérlőket, vagy ledeket is tud teljesértékűen kezelni, amelyek színhőmérséklet szabályozást is biztosítanak.
Külön kép szemlélteti a távirányító funkcióit ehhez a vezérlőhöz.

Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal benyomjuk azt az I-O felitatú páros gombot - az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket (A webáruház a termék elküldése előtt teszteli a szettet, így balról az első zónára létrehozza a kapcsolatot.) Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot, és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor benyomjuk ugyanazt a gombot, vagy folyamatosan nyomogatjuk, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

Áramszünet esetén, távirányítóval akár felkapcsolt akár lekapcsolt állapotban volt a világításunk, az áram visszatértével mindig világítani fog. Ez azért van, mert ez egy olyan vezérlő rendszer, hogy egy hagyományos fali kapcsoló meghagyása mellett is használható legyen a távirányító. Tehát amilyen fényerőt beállítottunk a távirányatóval, azt egy fali kapcsolóval mindig fel, vagy le tudjuk kapcsolni. Ehhez a fali kapcsolónak a komplett szett előtt kell elhelyezkednie, azaz az adapter előtt a 230 Voltot kapcsoljuk a fali kapcsolóval.

.

A LED profil egy komplett opál takarós negyed köríves, azaz sarokba való, de felületre szerelhető LED profil. Azaz, egy eloxált alumínium LED profilt egy szemből bepattintható takaró elem fed, egy végzárópár zárással (melynek egyik eleme furatolt, azaz a vezeték át van fűzve rajta), valamint a felrögzítést biztosító rögzítőfülek vannak facsavarral mellékelve, bútorlaphoz történő felrögzítésre.
A profil méretei a fenti rajzról olvashatók le.
A szettben a LED szalag már be van ragasztva a profilba.

Ennek a LED profilnak a kialakítása olyan, hogy az Alumínium szélek nem takarnak ki a LED szalag világítási szögéből így ilyen tekintetben nem csökkenti a LED szalag eredeti fényáramát.

Ezzel szemben, az opál takaróelemnek az a tulajdonsága, hogy az eredeti fényáramot 15-20%-kal csökkenti, de emellett a világítási szöget viszont növeli, így a LED szalag 120 fokos névleges világítási szöge az opál takaróelemen keresztül kb. 160 fokosra nő.

A szett tápellátását egy 30 Wattos DC12 Voltos adapter - (P1M DC-Jack csatlakozós tápegység) biztosítja.
12 Volt egyenáramot igénylő LED-szalagokhoz és egyéb LED fényforrásokhoz, azok vezérlőihez való, kizárólag háztartási célra!
.

Telepítési utasítás!

 • Kizárólag szakember telepítheti!
 • A termék nem vízálló. Emiatt sem kültéren, se beltérben párás helységben nem használható! Sugárzó hőnek kitett helyen, vagy a szobahőmérsékletnél melegebb környezetben sem használható!
 • Fúrja fel a rögzítő füleket a világótest leendő helyén a bútorlapra. (Ha falra, mennyezetre, gipszkartonra kívánja rögzíteni a füleket, akkor tipli és hosszabb facsavar szükséges – ez nincs szettben)
 • Az alábbi kép alapján dugja össze a csatlakozókat, és pattintsa be a rögzítő fülekbe az alumínium profilt.
 • Dugja be a tápegységet a konnektorba, kapcsolja fel a világítást.
 • Ha nagyobb távolságra akarja elhelyezni a szalagot a konnektortól, avagy az adaptertől, akkor vegyen hozzá törpefeszültségű hosszabbító vezetéket. Itt talál: "Törpefeszültségű tápellátáshoz használható vezetékek, csatlakozók".
 • Ezzel a vezérlővel ki- és bekapcsolni és fényerőszabályozni tudja a szalag világítását.
 • Ha nem akarja a rögzítő füleket felfúrni, a webáruházban vásárolhat hozzá kétoldalas ragasztó szalagot is.
  • Garanciális meghibásodás lehet, ha a LED profilban a szalag akár egyetlen LED-je is meghibásodik.
  • A garancia érvényességi ideje alatt küldje vissza a hibás LED profilt. Mivel a garancia érvényesítésének helye a webáruház székhelye, így a vevő feladata és költsége a hibás termék visszajuttatása. Ilyen esetben egy LED profil becsomagolása a hossza miatt többletfeladatot jelenthet a vevő számára, valamint a hosszabb termékek szállítási díja feláras. A szállítás alatti törés, sérülés ellen a csomag feladója köteles a csomagot biztosítani, és sérülés esetén a futár felé eljárni. E lehetséges kényelmetlenségek miatt a webáruház egy másodlagos opciót is kínál. A vevő az alumínium profilból kiszedheti a LED szalagot és azt mint tekercset, borítékban ajánlott levélként is visszaküldheti. Ekkor a webáruház értelemszerűen szintén csak a csere LED szalagot küldi. Így az új LED szalag visszaszerelése (öntapadós szalag) az alumínium profilba a vevő feladata. A webáruház a garancia érvényessége alatt mindenképpen csak a visszaküldött részeket javítja, vagy cseréli.
  • A vezetéket és a LED szalagot megbontani csak áramtalanított állapotban szabad!
  • A garancia vállalás csak a megvásárolt alkatrészekre vonatkozik, azaz nem érvényesíthető a termék meghibásodása okozta további károkra, nem vonatkozik a garanciavállalás a hiba kijavításához szükséges többletmunka finanszírozására és nem vonatkozik a meghibásodott termék cseréje során keletkező károkra sem. Azaz a LED szalagot és működtető alkatrészeit kizárólag oda ragassza, rögzítse, ahol annak eltávolítása során keletkező látványt is elfogadja, vagy elfogadja azt, hogy egy villanyszerelő szakemberen kívül később más szakemberre is szüksége lehet. Azaz a termék eltávolítása során csavar, vagy ragasztó nyomok maradnak vissza, valamint lehetséges, hogy a ragasztó festék, vagy vakolat darabokat is kiszakíthat a LED szalag leszedése során.
.

Az alumínium profilba szerel LED szalagok a webáruházban 50, 80, 100, 120, 150 és 200cm-es hosszúságban kaphatóak. Ha Önnek más méretre van szükséges, három dolgot tehet:

 1. Eggyel hosszabb alumínium profilos LED szalag szettet tesz a kosárba mint amire szükséges van. A számlázási adatok megadásakor az egyéb közlemény rovatba pedig beírja, hogy ténylegesen milyen hosszút szeretne megkapni. Tehát kosába tesz egy 120cm hosszút, de megírja, hogy 108cm- hosszúra van szüksége. Így a kért 108cm-re vágot változatot fogja megkapni a 120cm-es áron. Természetesen a rövidebbre vágott világítás arányosan kevesebb LED-et, kisebb fényáramot és kisebb fogyasztást fog eredményezni.
 2. Dönthet úgy is, hogy megrendeli az eggyel hoszabb szettet, és majd Ön akarja rövidebbre vágni. Ekkor a számlázási adatok megadásakor az egyéb közlemény rovatba pedig beírhatja, hogy a szalagot ne ragasszuk be az alumínium profilba, mert úgy könnyebb méretre vágni.
 3. A haramadik megoldás, hogy nem szette vásárol, hanem, külön vásárol 2 méteres szálban alumínium profilokat, tetszés szerinti darabszámban rögzítő füleket, végzárókat, külön méterre Led szalagokat, és majd a megfelelő méretre darabolja a profilt, a szalagot, a szalagvégekre vezetéket forraszt és így a webáruház szett kínálatától teljesen független egyedi, kialakításokat készíthet.

A szett minden eleme kínai gyártmány.


A fent ismertetett 200cm-es 28 Wattos, 12 Voltos melegfehér LED szalag, opál, alumínium negyed íves sarok profilban,adapterrel, RF 4 zónás FUT007 távirányítós, vezérlős (120db 2835 SMD LED) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

LED szalag sarok alumínium profilba szerelése és Miboxer dimmerrel, távirányítóval működtetve.

Ebben a videóban, majdnem ugyanez a szett – csak éppen erősebb, sűrűbb, de hidegfehér LED szalaggal – kerül összeszerelésre és bemutatásra.

.

Az enegiacímke az összeállított szett LED szalagjának az energiacímkéje, melyen a feltüntetett fogyasztás 1 méter LED szalagra vonatkozik.


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^