3méteres 4 PIN csatlakozós RGB hosszabbító vezeték

2170,- Ft/darab
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: 3m-rgb-4pin
Ez az RGB hosszabbító vezeték azt a célt szolgálja, hogy amikor az RGB LED vezérlőt az RGB LED szalagtól távolabbi helyre kívánjuk telepíteni, akkor egy ilyen toldó vezetékkel a távolságot át tudjuk hidalni.
A termék nem más mint egy olyan 4 eres egyszeres műanyag szigetelésű vezeték, amilyeneket a gyártók is használnak, azaz az egész 5 méteres RGB LED szalag tekercsnek a bekötő vezetéke ilyen típusú 10-20cm hosszú vezeték. Ez azt is jelenti, hogy a gyártók az ilyen 4-eres (4x0,2mm2) vezetéket maximum 72Wattnyi LED szalag bekötéséhez használják. Ezt a 72Wattnyi korlátot az egyéni kivitelezés során is figyelembe kell venni. Mivel egy igényes kivitelezés során egy RGB LED szalagot maximum 72Wattonként célszerű mindkét végéről betáplálni, és amikor egy ilyen toldó vezetéket használunk, akkor egyúttal egy 72Wattos LED szalag szakasz végén és a következő 72Wattos LED szalag szakasz elején egyidejűleg használhatjuk, de a következő 72Wattos LED szalag szakasz végére és a további bekötésekhez nem használhatjuk ennek az előzőnek a végére toldásával. Ahhoz a vezérlőtől egy újabb 4 eres vezetéket kell biztosítani.

RÖVIDEN
egy ilyen vezetékre maximum színenként 24Watt LED szalag köthető, azaz maximum 3x2Amper áramerősség vezetése lehetséges.

A vezeték egyik végére egy 4 tűs aljzat, a másik végére egy 4 tűs dugó van forrasztva, hogy megkönnyítse az RGB vezetékközi betoldásokat.
.
Maximum 24 Voltos LED szalagokhoz használható.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^