4-eres RGB vezeték 1méter

330,- Ft/méter
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: rgb-4vez-1
A fenti ár egy 1 méteres darabra vonatkozik. Ahány métert rendel, azt egy darab tekercsben kapja.

Ez az RGB vezeték azt a célt szolgálja, hogy amikor az RGB LED vezérlőt az RGB LED szalagtól távolabbi helyre kívánjuk telepíteni, akkor egy ilyen toldó vezetékkel a távolságot át tudjuk hidalni.
A termék nem más mint egy olyan 4 eres (4x0,2mm2) egyszeres műanyag szigetelésű vezeték, amilyeneket a gyártók is használnak. Azaz az egész 5 méteres RGB LED szalag tekercsnek a bekötő vezetéke ilyen típusú 10-20cm hosszú vezeték. Ez azt is jelenti, hogy a gyártók az ilyen 4-eres vezetéket maximum 72Wattnyi LED szalag bekötéséhez használják. Ezt a 72Wattnyi korlátot az egyéni kivitelezés során is figyelembe kell venni. Mivel egy igényes kivitelezés során egy RGB LED szalagot maximum 72Wattonként célszerű mindkét végéről betáplálni, és amikor egy ilyen vezetéket használunk, akkor egyúttal egy 72Wattos LED szalag szakasz végén és a következő 72Wattos LED szalag szakasz elején egyidejűleg használhatjuk, de a következő 72Wattos LED szalag szakasz végére és a további bekötésekhez nem használhatjuk ennek a szakasznak a végére toldásával. Ahhoz a vezérlőtől egy újabb 4 eres vezetéket kell biztosítani.

RÖVIDEN
egy ilyen vezetékre maximum színenként 24Watt LED szalag köthető, azaz maximum 3x2Amper áramerősség vezetése lehetséges.
.
Maximum 24 Voltos LED szalagokhoz használható.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^