4méteres 5 PIN csatlakozós RGBW hosszabbító vezeték

3100,- Ft/darab
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: 4m-rgbw-5pin
Ez az RGBW hosszabbító vezeték, ami azt a célt szolgálja, hogy amikor az RGBW LED vezérlőt az RGBW LED szalagtól távolabbi helyre kívánjuk telepíteni, akkor egy ilyen toldó vezetékkel a távolságot át tudjuk hidalni.
A termék nem más, mint egy olyan 5-eres egyszeres műanyag szigetelésű vezeték, amilyeneket a LED szalag gyártók is használnak. Azaz az egész 5 méteres RGBW LED szalag tekercsnek a bekötő vezetéke is ilyen típusú, 10-20cm hosszú vezeték. Ez azt is jelenti, hogy a gyártók az ilyen 5-eres (5x0,2mm2) vezetéket maximum 90 Wattnyi LED szalag bekötéséhez használják, de csak 10-20cm hosszan. Minél hosszabb ilyen keresztmetszetű vezetéket használ, az egyre nagyobb ellenállásként jelentkezik a világítási rendszerében, mely miatt a végére csatlakoztatott LED szalag gyengébben fog világítani, azzal szemben, mintha vezetékhosszabbítás nélkül közvetlenül a vezérlőre kötötte volna a LED szalagot. Minél hosszabb a LED szalag is és a hosszabbító is, annál jobban szembe tűnhet a fényáram különbség. Ha a célja, a nagyobb távolságra történő bekötés mellett a fényáram nagyság megőrzése, akkor legalább 5x0,5mm2 keresztmetszetű vezetékkel tervezzen. Nagyobb rendszerek esetében akár 5x1,5mm2 is szükséges lehet. Ha kisebb keresztmetszeten szeretne nagyobb teljesítményt átvinni, kisebb veszteséggel, akkor 12 Voltos rendszer helyett, 24 Voltossal tervezzen. Ezért vannak a 24 Voltos RGBW LED szalagok. Sőt így magukon az RGBW szalagokon is kisebb a teljesítmény csökkenés.
.
Maximum 24 Voltos LED szalagokhoz használható.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^