Life Light 9W víz alatti IP68 RGB Power LED billenthető lámpa AC24V, színváltós

4990,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 15750,-Ft volt. Maximum 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 9 Watt névleges fogyasztású, Life Light LED márkájú LED lámpa.
 • AC24V - tápellátás igényű.
 • Foglalat nélküli: A tápcsatlakozáshoz szabad vezeték, esetleg egyéb csatlakozó áll rendelkezésre.
 • Alak / forma: lámpa-lámpatest egyben
 • Méret: 160mm - a legnagyobb átmérő
  150mm - a teljes hossz
 • Színhőmérséklete: piros-zöld-kék
 • Ez a LED lámpa 9 darab Power típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • Védelem: IP68
 • Garancia: 1 év, halogének elektronikus traszformátorával nem használható. Használjon váltóáramú vasmagos transzformátort!
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: ll-9w-led-ip68+test-rgb
Lámpatesttel egybeépített automatikus színváltású IP68 védelemmel rendelkező LED-lámpa.
A medence, vagy szökőkút világítás kialakítására alkalmas vízálló termék.

Figyelem!

A termék a szokásos 24Voltos LED-lámpákkal szemben kizárólag váltóárammal működik, egyenárammal nem, mert az automatikus színváltást a váltóáram 50Hz-e vezérli. Felkapcsoláskor előre meghatározott módon váltogatja a színét.
Egyes kívánt színeknél megállításra, vagy tetszőleges effektek beállítására nincs lehetőség.
.
.

A kábelvégek bekötésének vízmetességét a helyszíni kivitelező köteles biztosítani, valamit (vízbemerítés) előtt a kivitelező köteles ellenőrizni a vízállóságot biztosító csavarok meghúzását, beleértve a tápkábel tömítőgyűrűt szorító anyáét is.
.
.
Teszt:
A tápellátás méretezésekor könnyebbséget jelent az a tény, hogy a termék hivatalosan ugyan 9 Watt fogyasztású, de ez egy túlbecsült érték. Igaz ugyan, hogy 9 darab 1 Wattos Power LED-et tartalmaz, és annak a meghajtó elektronikája miatt ennél valamivel nagyobb fogyasztás is feltételezhető, azonban a fogyasztása a tápegységgel együtt sem haladja meg az 5 Wattot. Kettő darab együttesen a 8 Wattot, 4 együttesen a 15 Wattot. Ennek oka abban keresendő, hogy RGB világításról beszélünk, színenként 3 darab Power LED-del, ami önmagában csak 3 Watt lehet, plusz a meghajtó elektronika. Mivel a gyártó úgy tervezte, hogy a fényáram a színkeveréseknél ne legyen kiugró értékű, azaz a 3 alapszín fényáramával közel egyező legyen az ebből kikevert színek esetén is, így például értelemszerűen egy lila árnyalatnál, amikor a 3 piros és a 3 kék világít, nem lesz 6 Watt a fogyasztás, hanem a ledenkénti teljesítményt lefelezi. Ugyanez a helyzet fehér fény kikeverésekor, amikor mind a 9 LED világít, így a LED-enkénti teljesítményt harmadolja.
Emiatt egy AC 24 Voltos csengőtrafóval is, folyamatosan üzemeltetethető 2 darab ilyen lámpa, fehér fény állapotában a maximális 8,1 Wattos tényleges fogasztással 0,73-as fázisszöget eredményezve, 11,1 Watt meddő teljesítmény mellett. Úgy, hogy a csengőtrafó minimális hőt termel.

Kínai gyártmány.

9kWh/1000h
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^