Aurora UCG101 ráépíthető háromszög bútorvilágító lámpatest G4 12V, ezüst

5890,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • Foglalat: G4
  • Maximum 1x20W teljesítményű fényforrással használható.
  • A lámpatest jellemző színe: ezüst
  • Anyaga: üveg
  • Webáruházi-azonosító: au-ucg101
Ez a bútorspot rendkívüli formavilágú, hiszen megszokhattuk, hogy a bútorspotok általában a bútorlapba besüllyesztésre kerülnek, vagy az egyszerűbb kivitelezés érdekében ugyanaz a lámpatest, kap egy fém csészét, és így egy 2cm vastag korong formaként a szekrény aljára kerül felcsavarozásra. Ezzel szemben ez eláll a szekrény aljától, melynek légiességét tovább fokozza az üvegfelület. Különös eleganciát biztosít még ezen felül a vastag üveglap széleinek fazettás kialakítása, melyek által keletkező többlet fénytörések, tükröződések játéka tovább fokozzák a megvilágítás hangulatát.
Nem csak modern konyhákba, mint a felső szekrény alá szerelt munkalap megvilágítás számára különleges megoldás, de szobai fali polcok alatti megvilágításhoz is ideális lehet.
Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12VA lámpatest transzformátort nem tartalmaz, azt külön kell beszerezni és a szerényben, vagy szerelődobozban elrejteni. Az energiamegtakarítás érdekében használjunk LED fényforrásokat, a nagyobb átmérőjű (32mm) G4-es oldalt tűlábas LED fényforrások is beleférnek. Valamit a LED-ekhez a stabil tápellátás érdekében vegyünk LED-meghajtót is.

LED melegfehér változatban:Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12V
LED hidegfehér változatban:Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12V
Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12V
Nem csak fehér fényhez használhatjuk, hiszen szépsége és különlegessége miatt, figyelem felkeltő hangulati elemként színes LED bútorspotokat is tehetünk bele.Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12V
Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12V
Aurora UCG101 ráépíthető kerek bútorvilágító lámpatest G4 12V
.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^