CB69 - RGB csatlakozó kábel 3 méter

2340,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: ma-cb69
A CB69 egy 4 eres 3 méter hosszú kábel a végeken 1-1 AMP típusú 4 pólusú csatlakozó aljzattal és dugóval a QLT RGB spot rendszereiben a spotok közötti távolság áthidalására.
.

Mihez való?

- TRIO-Color RGB Power Led Spot világítási rendszerhez, az alábbiak szerint:
.
Egyszerűbb, ha infravörös távirányítású komplett szettet, vagy Nyomógombos RGB LED-spot szettet választ, így egyben mindent megkap.
Ha megakarja ismerni a teljes rendszert, a tanulmányozást kezdje a RGB Power LED spot - színszabályozós LED világítás oldalon.

A TRIO-Color RGB Power Led Spotok AMP csatlakozón keresztül sorosan közvetlenül egymáshoz is csatlakoztathatóak, s ekkor a LED-lámpatestek, max.50cm távolságra helyezhetőek egymástól. Ez azonban csak a legritkább esetben oldható meg így, CB056 jelű 1 méter hosszú csatlakozó kábel nélkül, ugyanis a gipszkarton álmennyezetbe a csatlakoztathatóság miatt a gipszkartonozás előtt előre el kell helyezni a kábeleket, így minden lámpatest közé szükséges egy CB056 jelű AMP kábelt elhelyezni.
.
Szintén szükséges egy CB056 jelű AMP RGB kábelt az RGBox30 konverter és az első TRIO-Color RGB Power Led Spot közé is elhelyezni. Ugyanakkor az RGBox30-hoz az AMP kábel sorkapoccsal csatlakozik, így a CB056 jelű AMP kábel M (Male) - azaz a dugó végét levágjuk, s azt kötjük az RGBox30 későbbiekben ismertetett helyére. Tehát az első TRIO-Color RGB Power Led Spot lámpánk az M végével - azaz a dugó végével - csatlakozik az RGBox30 felé, a CB056 jelű AMP kábel F (Female) - azaz az aljzatába. Így maximum 9 db CB056 jelű AMP kábel és 9 db TRIO-Color RGB Power Led Spot soros egymáshoz csatlakozását tudjuk elvégezni. Mivel azonban soros kötésről van szó az utolsó TRIO-Color RGB Power Led Spot F (Female) - azaz az aljzatába egy CB058 AMP RGB kábelvéget is kell csatlakoztatni, ami az piros-zöld-kék vezetékeket a fekete vezetékkel összezárja.
.
Részletes információk a "RGB Power LED - színszabályozós LED világítás kialakítása" - oldalon.Európai uniós gyártmány. (A QLT - Qualitron srl. olasz gyártó.)
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^