DC 4-es elosztó kábel, 40cm (5,5x2,1mm-es aljzat 4db 5,5x2,1mm-es dugó)

790,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: ntr-cab82
DC csatlakozóval ellátott egyszínű LED szalag és a tápegysége között használható elosztó elem. Amennyiben egy LED szalagot el kívánunk ágaztatni négyfelé, avagy több helyen is azonos módon kívánunk világítani LED szalaggal, akkor ezzel az elosztóval kényelmesen megtehetjük.
.
Nem minden tápegységen van DC csatlakozó elem (dugó), sőt csak az úgynevezett adaptereken van, illetve nem minden egyszínű LED szalagra van forrasztva DC bekötő aljzat. A webáruházban azonban kapható külön DC dugó (Jack) és DC aljzat (Jane) is, valamint kapható, DC aljzatban végződő rögzítő tüskés LED szalag bekötő elem 8mm-es, vagy 10mm-es is.Két ág felhasználásával és további bekötő elemekkel kényelmesen megoldhatjuk, hogy a LED szalagot mindkét végről megtápláljuk. Így nagyobb és egyenletesebb fényerőhöz jutunk. Ebben az esetben különösen ügyelnünk kell a polaritásra, hiszen a LED szalag tulsó végén az fordított. Ha nem figyelünk, könnyen előfordulhat, hogy a LED szalag elejének és a végének az elosztóra csatlakoztatásakor rövidzárat okozunk.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^