DRGB 3-vezetékes LED szalag bekötő-toldó elem JST-SM apa-anya páros

940,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 10 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: drgb-jst-sm-par

3-eres digitális LED szalag bekötő és toldó eleme. Eredendően a LED szalag tekercsek két végén egy-egy JST-SM típusú apa és anya csatlakozó található egy rövidebb vezetékszakasszal. Ha ugyanilyen csak a gyári tekercsnél rövidebb szakaszokat akarunk kialakítani, akkor a szalag két végére ilyen a csatlakozó-páros kell forrasztanunk.
Az a csatlakozó 3-24 Voltos tartományban használható maximum 3 Amper áramerősségig.
A vezetékpáros teljes befoglaló mérete: 9x13,5x295mm

.
.

Csatlakozó probléma. A LED szalagok egyik végén apa, a másik végén anya típusú JST-SM csatlakozó található. Ahhoz, hogy a vezérlő működtetni tudja a szalagot, a vezérlőt a nyíl indulási pontjánál kell rádugni a szalagra, mivel itt egyes szalagok apa, más szalagok anya csatlakozóval indulnak és szintén egyes vezérlőkön apa, más vezérlőkön anya csatlakozó van, így lehetnek olyan kombinációk, hogy nem tudjuk a vezérlőt működőképesen összedugni a szalaggal. Ilyenkor jobb esetben a szalag két végén a csatlakozókat forrasztással át kell cserélni, vagy rosszabb esetben levágjuk a csatlakozókat és összewagózzuk.

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^