GoSmart IP-1000Z Multifunkcionális ZigBee Gateway Bluetooth-al és wifivel

16180,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 2 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 8592920118627
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: h5001
  • Webáruházi-azonosító: e-h5001-zb-bt-wifi

Ez az Emos GoSmart IP-1000Z gateway olyan Wifi átjáró, mellyel Zigbee protokollt támogató eszközöket menedszelhet, De emellett még a BLE és SigMesh protokollokkal kommunikáló eszközöket is. A Zigbee eszközök előnye a független működés az otthoni Zigbee vagy Bluetooth hálózaton belül. Csatlakoztassa az átjárót az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítsa EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. De más Tuya rendszerű alklamazásokkal is kezelheti,, mint pl. Lidl, Smartlife, V-TAC, Blitzwolf, stb. A működés során hangvezérlést is használhat a Amazon Alexa és a Google Assistant okos hangszórókon illetve azok alkalmazásain keresztül.

.
.

A GoSmart IP-1000Z ZigBee gateway ismertetője az EMOS-tól:

Szakértővel kezelheted az okos-otthonodat

Még több érzékelővel és termékkel szeretnéd bővíteni az okos-otthonodat? A GoSmart Gateway IP-1000Z segítségével kényelmesen csatlakoztathatod ezeket és automatizációk beállítására is használhatod, mintha közvetlenül a WIFI hálózatához csatlakoznának. Az okos gateway multifunkcionalitásával tűnik ki, mivel nem csak a Zigbee protokollt támogató összes eszközt, hanem a Bluetooth-t (BLE és SigMesh) is képes kezelni. Ha ehhez hozzáadjuk az egyszerű telepítést, az összes csatlakoztatott Zigbee érzékelő és eszköz alacsony energiafogyasztását és a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével történő hangvezérlés lehetőségét, akkor egy értékes intelligens asszisztenst kapunk otthonunkba.

 

Az új, modern Zigbee protokoll

Mi a Zigbee protokoll? A protokollt támogató okosotthon eszközök közötti kommunikációra szolgál. Ennek a kommunikációs protokollnak a fő előnyei közé tartozik a magas szintű biztonság és stabilitás. Számíthatsz arra, hogy okoseszközeid mindig zökkenőmentesen működnek és védve vannak a hackertámadásoktól. A Zigbee protokoll másik előnye a skálázhatóság, mivel az eszköznek nem kell a gateway hatótávolságán belül lennie a csatlakozáshoz, hanem csak egy másik Zigbee-eszköz közelében kell lennie. Így a Zigbee protokoll alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a kis vezeték nélküli érzékelői akár több évig is működhetnek egyetlen elemmel. A GoSmart IP-1000Z gateway-el, mint menedzserrel olyan hálózatot hozhatsz létre, amelybe minden más, a Zigbee protokollt támogató eszközt bevonhatsz. És nem csak azokat! A BLE és SigMesh protokollokkal kommunikáló eszközöket is hozzáadhat. A Zigbee eszközök előnye a független működés az otthoni Zigbee vagy Bluetooth hálózaton belül. Az IP-1000Z otthoni gateway-hez csatlakoztatott eszközök akkor is teljes mértékben működőképesek maradnak, ha az otthoni internetkapcsolat megszakad.

 

Egyszerű telepítés

Az IP-1000Z Smart Gateway elhelyezhető asztalon, polcon, szekrényen, de kényelmesen falra vagy mennyezetre is felszerelhető. A mellékelt USB-kábel segítségével a gateway a hálózatról vagy power bankról táplálható. A kiválasztott helyre történő telepítés után csak csatlakoztasd az átjárót az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítsd az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. Ezután elkezdheted párosítani hozzá az összes olyan okoseszközt, amely támogatja a kommunikációs protokolljait. Az egyidejűleg csatlakoztatott eszközök maximális száma akár 50 is lehet. A működés során hangvezérlést is használhat a Amazon Alexa és a Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozz létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztasd az egyes eszközöket, állítsd be tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelheted őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással. Hagyd, hogy otthonod gondoskodjon saját magáról, és több időd maradjon minden másra.

.
.
.
.

A fent ismertetett GoSmart IP-1000Z Multifunkcionális ZigBee Gateway Bluetooth-al és wifivel termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Párosítás: Gosmart Multifunctional Zigbee Gateway IP-1000Z – EMOS H5001

.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/e-h5001-zb-bt-wifi.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^