GoSmart WiFi aljzat IP44 IP-3006S

7065,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 1 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • Garancia: 2 év
 • EAN-kód: 8592920122495
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: p5532
 • Webáruházi-azonosító: e-p5532-con-wifi

Az IP-3006S okos kültéri aljzattal a világ bármely pontjáról felügyelheti otthonát és ingatlanát. Csak töltse le az egyszerű és intuitív EMOS GoSmart mobilalkalmazást, és máris teljes egészében irányíthatja az aljzatot közvetlenül a telefonjáról. Elfelejtette lekapcsolni a kültéri világítást? Semmi gond. Az intelligens aljzatunkkal pillanatok alatt elintézi. A csatlakoztatott eszközöket egyszerűen be- és kikapcsolhatja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Az aljzat nagy előnye, hogy megfigyelheti a csatlakoztatott elektromos eszközök teljes fogyasztását.Ezzel jelentősen megtakaríthatja az áramköltségeit.

.
.

Elektromos készülékek tökéletes irányítás alatt

Gondolkozik azon, hogyan teheti még kellemesebbé és kényelmesebbé kertjét vagy teraszát a szabadban való időtöltéshez? Ezért érdekelni fogja az IP-3006S okos kültéri aljzatunk, amellyel a EMOS GoSmart mobilalkalmazáson keresztül teljes egészében irányíthatja az aljzatot közvetlenül a telefonjáról.

termékWi-Fi időzítő/wattmérő-külső
Android vezérlésűigen
iOS vezérlésűigen
max. terhelés3 680 W
feszültség/áram230 V~/16 A max.
aljzatok maximális száma WIFI hálózatonként15
WIFI router802.11 b/g/n
programok száma30
kapcsolóknincs megadva
kültéri használatigen
kapcsolások száma naponta30
jelátviteli frekvencia2,4 GHz
firmware frissítésekigen
minimális kapcsolási idő1 perc
fotó vagy ikon kiválasztása az eszközhözigen
napkelte és napnyugta érzékelésenem
visszaszámlálási funkcióigen
A bekapcsolt állapot maximális hosszának beállításanincs megadva
manuális kapcsolás opciójaigen
riasztási információknem
gyerekzárigen
parancskombinációknincs megadva
eszköz neveigen
csoportos vezérlésigen
méretek58 × 91 × 58 mm
értékesítési csomagolás1 db, doboz
támogatott OSAndroid, iOS
kompatibilitásEMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokollWi-Fi
hangalapú asszisztensek általi vezérlésigen
értesítések a mobilalkalmazáshozigen
egyéb funkciókenergiafogyasztás-mérő, időzítő, visszaszámláló funkció
.

Automatizálja otthonát

Az IP-3006S Smart Socket sokféle funkciója lehetővé teszi, hogy a vezérlést pontosan az Ön igényeihez igazítsa. Választhatja a kézi vezérlést, ahol az EMOS GoSmart alkalmazásban egy gombnyomással be- vagy kikapcsolhatja az aljzatot, vagy az automatikus vezérlést, ahol teljes mértékben kihasználhatja az intelligens funkciókat.

Szeretné időzíteni, hogy kültéri világítása automatikusan be- és kikapcsoljon, hogy kellemes hangulatot teremtsen egy esti összejövetelhez, vagy hogy biztosítsa kertjét, amikor nincs otthon? Egy kültéri okos aljzattal ezt könnyen megteheti.

.

Tökéletes kényelem és biztonság

Az IP-3006S okos aljzat időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy időzítse az aljzatra csatlakoztatott eszközök automatikus be- és kikapcsolását. A Késleltetett kikapcsolás funkció egy félautomata beállítás, amely lehetővé teszi, hogy a konnektor egy előre beállított idő után kikapcsoljon.

Még ha a konnektor kézzel van bekapcsolva, a konnektor a naplementének vagy napkeltének megfelelően automatikusan be- vagy kikapcsolhat. Ezáltal könnyedén automatizálhatja például a légkondicionáló bekapcsolását, a redőnyök fel- vagy lehúzását stb.

És ez még nem minden! A visszaszámláló funkció gondoskodik arról, hogy a konnektor egy előre beállított visszaszámlálási idő után automatikusan ki- vagy bekapcsoljon. Szintén hasznos a keringés funkció, ha a készüléket azonos időközönként ismétlődően kapcsolja be. Szeretné megvédeni otthonát a hívatlan látogatóktól nyaralása alatt? Használja a véletlenszerű üzemmód funkciót, amely az Ön távolléte alatt aktivitást színlel.

Elegáns és praktikus egyszerre

Az IP-3006S okos aljzat egyszerű és modern kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen külsőhöz. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, és felbecsülhetetlen értékű segítője lesz a világítás, az öntözés és más elektromos eszközök kényelmes vezérléséhez, különösen kültéren. Mindezt egyszerűen és kényelmesen közvetlenül a mobileszközéről!

Az IP-3006S okos aljzat nem fog elakadni rossz időjárásban, az vízálló IP44-es minősítésnek köszönhetően az esővel és a hóval is megbirkózik. Egyértelmű állapotjelzéssel is rendelkezik, amely mindig jelzi, hogy be van-e kapcsolva, ki van-e kapcsolva vagy készen áll-e a használatra. Így mindig látható és ellenőrizhető marad.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját okos otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis okos eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységeik automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

.

Egyszerű használat

Egyszerűen párosítsa az IP-3006S okos aljzatot az EMOS GoSmart alkalmazással, és pillanatok alatt elkezdheti használni az összes nagyszerű funkcióját. Csatlakozhat hozzá WiFi vagy Bluetooth protokollok használatával. A Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően minden fejlett funkciója elérhető még WiFi-jelkimaradás esetén is. Soha nem veszíti el az irányítást otthona és elektromos készülékei felett.

A konnektor megbízhatóan kiszolgálja az összes elektromos készülékét, függetlenül azok energiafogyasztásától, köszönhetően az akár 3.680 W-os maximális energiafogyasztásnak és a 16 A áramnak. Ezeknek a nagyszerű előnyöknek köszönhetően élvezheti a kényelmet, az energiatakarékosságot és a tökéletes irányítást otthona felett. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kihasználja a modern technológia előnyeit, és az okos aljzatunkkal folyamatos felügyeletet és kényelmet kapjon.

.

Az EMOS GoSmart alkalmazás telepítése

A sorszámok a fenti alkalmazás képernyőképeinek felelnek meg.

 • 1 – Az alkalmazás letöltése. Az alkalmazás letölthető Androidra és iOS-re a Google Playről és az App Store-ról. A letöltéshez olvassuk be a megfelelő QR-kódot.
 • 2 – A router beállítása. Az lámpa kizárólag a 2,4 GHz-es wifit támogatja (az 5 GHz-et nem).
 • 3 – Nyissuk meg az EMOS GoSmart alkalmazást, erősítsük meg az adatvédelmi szabályzat elfogadását az Elfogadom gombra kattintva.
 • 4 – Válasszuk a "Regisztráció" lehetőséget.
 • 5 – Adjunk meg egy érvényes e-mail címet és egy jelszót. Erősítsük meg az adatvédelmi szabályzat elfogadását. Válasszuk a regisztrációt.
 • 6 – Válasszuk az eszköz hozzáadása lehetőséget.
 • 7 – Válasszuk az adott termékkategóriát.
 • 8 – Válasszuk ki a termék típusát. Erősítsük meg, hogy a kontroll-lámpa villog.
 • 9 – Kattintsunk a "következő lépés" lehetőségre.
 • 10 – Adjuk meg a wifi-hálózat nevét és jelszavát. Erősítsük meg a tovább gombra kattintva.
 • 11 – Az eszköz automatikus keresése elkezdődik.
 • 12 – Az eszköz keresése sikeresen megtörtént. Erősítsük meg a kész gombbal.

A fent ismertetett GoSmart WiFi aljzat IP44 IP-3006S termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Párosítás: GoSmart Socket IP-3006S - EMOS P5532

.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/e-p5532-con-wifi.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!