Emos CAT5E CCA UTP kábel

120,- Ft/méter
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: e-s9128-cat5e-utp
CAT5E kategóriájú nem árnyékolt vízszintes kábel PVC-burkolattal. A vezetők magja rézborítású alumíniumból készült. A kábel megfelel az építési termékekre vonatkozó szabályozásoknak. Gazdaságos kábelváltozat egyszerű alkalmazásokhoz. A belső vezető ér átmérője 0,51 mm.
.
Azért található ez a termék a webáruház kínálatában, mert egyes esetekben praktikusabb lehet RGB, vagy RGBW LED szalag világítás kialakításához egy hengeres egyszínű kábelt használni, mint egy lapos 4, vagy 5 színű vezetéket. Az UTP 4 vezetékpár az RGB világítás R-G-B-+ 4 vezetékének feleltethető meg, míg RGBW igény esetén értelem szerűen a zöld a zöld, a kék a kék, a narancs a piros, a barna és barna-fehér páros a fehér és a zöld-fehér, kék-fehér, narancs-fehér 3 ér pedig a +, azaz a közös anód lehet. Ez utóbbi előnye az eredeti 5x0,2m2-es vezetékkel szemben az lehet, hogy az RGBW szalagokban a fehér chip rész a legnagyobb teljesítményű, így a kétszeres keresztmetszet előnyösebb, mint ahogy a 3-szoros anód keresztmetszet is.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^