EMOS Dustin asztali lámpa E27 IP20 fekete (fényforrás nélkül)

16950,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Foglalat: E27
  • Maximum 1x25W teljesítményű fényforrással használható.
  • Magassága: 460 mm
  • Szélessége: 185x455 mm
  • A lámpatest jellemző színe: fekete
  • Anyaga: fémlemez
  • Webáruházi-azonosító: e-z7612b

A DUSTIN asztali lámpa egyszerű átgondolt ipari dizájnjának köszönhetően bármilyen belső térbe illik. A lámpa nagyon stabil, szilárd talpa pedig megvédi attól, hogy csak úgy leessen az asztalról. Ezt kétségtelenül akkor fogjuk értékelni, ha sok mindent tárolunk az asztalunkon. A lámpa teljes egészében fémből készült, ami még inkább kiemeli modern, ipari dizájnját.
Az asztali lámpa egyik erőssége, hogy bármilyen E27-es menettel rendelkező (maximum 25 Wattos) fényforrással kombinálható, különböző alakkal és átlátszó vagy opál kivitelben. Választhatunk tetszés szerinti színhőmérsékletű izzót (meleg fehéret, középfehéret, hideg fehéret), hogy a lámpa a legjobban illeszkedjen az egyedi felhasználáshoz és helyhez. A meleg fehér fény a kikapcsolódáshoz, a semleges fehér fény az olvasáshoz, a hideg fehér fény pedig a munkához ideális választás.
Szeretne jól megvilágítani minden zugot? A DUSTIN asztali lámpa ezt gond nélkül megoldja, mivel végtelen számú beállítási lehetőséget biztosít. Két hajlítható csukló és egy forgatható lámpaernyő biztosítja az igény szerinti tökéletes beállíthatóságot. A 150 cm-es tápkábel révén a lámpa könnyen áthelyezhető az asztal egyik oldaláról a másikra. Az íróasztal megvilágításának a jelentőségét nem szabad alábecsülni. A jól megválasztott lámpa elősegíti a megfelelő koncentrációt és segít megelőzni a korai fáradékonyságot. Olyan lámpát keres, amely nem csak jól néz ki az asztalán, hanem a jól megválasztott izzóval megfelelő és rugalmas világítást is biztosít? E tekintetben a DUSTIN asztali lámpa felbecsülhetetlen segítség az íróasztalon.

.
.
.
.
.
.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^