Emos TRUE LIGHT 4,2W LED gyertya izzó (Low Blue Light) E14 2700K, melegfehér

1770,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 9 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 4,2 Watt névleges fogyasztású, Emos márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 470lumen
 • Hatásfoka: 112 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 260 fokos világítási szögön belül kb. 40 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 230V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: E14
 • Alak / forma: C35-gyertya
 • Méret: 35mm - a legnagyobb átmérő
  102mm - a teljes hossz
 • 30000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: melegfehér (2700Kelvin)
 • Ez a LED lámpa 18 darab SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • Színvisszaadási indexe: Ra >94
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,51
 • Be- és kikapcsolási ciklusok elméleti maximálissszáma az élettartam során: 25000
 • EAN-kód: 8592920106464
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: zq3224
 • Garancia: 3 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: e-zq3224-e14-ww

A True Light LED fényforrások jellemzője, hogy szemkímélő csökkentett kék fény kibocsájtással rendelkeznek, nem vibrálnak és színvisszaadási indexük is kiemelkedően jó. Ez a LED gyertya egy hagyományos 40 Wattos izzó kiváltására alkalmas.

.
.
.

Az egészséges életmóddal igyekszik pozitívan befolyásolni saját és szerettei egészségét?
Felelősen viszonyul az egészségéhez, és támogat mindent, ami az egészségére jótékony hatással van, valamint kiküszöböli a negatív hatásokat?
Akkor a TRUE LIGHT LED izzók egyedülálló választékát készítette el Önnek az Emos. A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kibocsátott kék fényt a speciális Bridgelux Thrive chipnek köszönhetően.
Az elérhető modellek széles választéka a ház, vagy a lakás majd minden részére biztosít megoldást. Jónéhány típus közül választhat, meleg és középfehér színhőmérsékletben.

.

Kék fény: Segít vagy árt?

A kék fény önmagában nem káros. Ez a fény egyik összetevője, amely a nappali fényben is megtalálható. Az emberi bioritmust a nappali fény szabályozza, és a nappal, amikor a szervezetet kék fény éri, és az éjszaka, amikor nem. A szervezet két fontos hormont termel az éjszaka folyamán, amelyek befolyásolják ennek a bioritmusnak a működését - melatonin és szerotonin.

.

Klasszikus LED fényforrások színspektruma

A klasszikus LED izzók népszerű és nagyon gazdaságos fényforrások. A fényük nem káros az emberi szervezetre. Azokban a melegfehérek kisebb a hidegfehérek nagyobb kék komponenssel (a spektrumgörbéken kék tüskével) rendelkeznek. Ez olyan érzetet kelt még este is mintha nappal lenne. A nappali munka (pörgés) ideje. Ha szeretné csökkenteni a kék fény hatását a szervezetére otthon, javasoljuk, hogy legalább 1,5 órával lefekvés előtt hagyja abba a tévézést, a számítógép monitorok és a mobiltelefonok nézését, és minél melegebb tónusú fényforrással világítson. A hidegebb fényeket hagyja meg a nappali munkavégzéshez.

A TRUE LIGHT LED fényforrások színspektruma

Ha a fentebb említett klasszikus LED-ek hatására problémát érzékel, javasoljuk az alábbiakat. A TRUE LIGHT LED lámpák minimalizálják a kék fény kibocsátását, és segítik az emberi bioritmus stabilizálását. Támogatják a alváshormon melatonin megfelelő termelését, amely segíti a szervezet regenerálódását. Ezen túlmenően a TRUE LIGHT LED izzók a tárgyakon természetes módon színtorzítás nélkül jelenítik meg fényüket.

.

A TRUE LIGHT melegfehér világítás után jobban alszik

A TRUE LIGHT LED izzó melegfehér fénye (2700K) tökéletes olyan helyekre, ahol pihenni, lelassulni szeretne egy fárasztó nap után. Különösen alkalmas hálószobákba, télikertekbe, étkezőkbe stb. A kék és zöld komponensek csökkentett sugárzása természetes módon elősegíti a melatonin termelődését és könnyen elalszik. Ha elalvási problémái vannak, javasoljuk, hogy alvás előtt legalább kilencven perccel már csak ilyen fénnyel világítson. Az alvás minősége és mennyisége hatással van az egészségünkre és a várható élettartamunkra.

.

Szebb a látvány a TRUE LIGHT-tal

Minden TRUE LIGHT LED izzó megfelel a szigorú kritériumoknak, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a szemének. A Flicker-free funkció minimalizálja a villódzást, és így garantálja a látás kényelmét. Minden, amit a TRUE LIGHT LED izzók megvilágítanak, valódi színekben és a tompább színek torzító hatása nélkül lesznek láthatóak, köszönhetően a magas színvisszaadási indexnek: CRI>94 - amellyel ezek a modern és egészséges izzók rendelkeznek.
A foglalatok széles választékának köszönhetően a fényt szinte bármilyen lámpatestben elhelyezheti otthonában. A magas, 30 000 óra élettartamnak köszönhetően kiváló megoldás az igényes felhasználók számára.
Ha fontos Önnek az egészséges életmód, akkor a TRUE LIGHT LED izzócsalád a megfelelő megoldás az Ön számára.

Kínai gyártmány.


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^