Emos TRUE LIGHT 4,8W LED spot (Low Blue Light) GU10 4000K, középfehér

2300,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 10 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 4,8 Watt névleges fogyasztású, Emos márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 450lumen
 • Hatásfoka: 94 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 100 fokos világítási szögön belül kb. 47 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 230V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: GU10
 • Alak / forma: MR16
 • Méret: 50mm - a legnagyobb átmérő
  54mm - a teljes hossz
 • 30000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: középfehér (4000Kelvin)
 • Ez a LED lámpa 14 darab SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • Színvisszaadási indexe: Ra >94
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,52
 • Be- és kikapcsolási ciklusok elméleti maximálissszáma az élettartam során: 25000
 • EAN-kód: 8592920106617
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: zq8356
 • Garancia: 3 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: e-zq8356-gu10-nw

A True Light LED fényforrások jellemzője, hogy szemkímélő csökkentett kék fény kibocsájtással rendelkeznek, nem vibrálnak és színvisszaadási indexük is kiemelkedően jó. Ez a LED spot egy 47 Wattos halogén spot kiváltására alkalmas.

.
.
.

Az egészséges életmóddal igyekszik pozitívan befolyásolni saját és szerettei egészségét?
Felelősen viszonyul az egészségéhez, és támogat mindent, ami az egészségére jótékony hatással van, valamint kiküszöböli a negatív hatásokat?
Akkor a TRUE LIGHT LED izzók egyedülálló választékát készítette el Önnek az Emos. A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kibocsátott kék fényt a speciális Bridgelux Thrive chipnek köszönhetően.
Az elérhető modellek széles választéka a ház, vagy a lakás majd minden részére biztosít megoldást. Jónéhány típus közül választhat, meleg és középfehér színhőmérsékletben.

.

Kék fény: Segít vagy árt?

A kék fény önmagában nem káros. Ez a fény egyik összetevője, amely a nappali fényben is megtalálható. Az emberi bioritmust a nappali fény szabályozza, és a nappal, amikor a szervezetet kék fény éri, és az éjszaka, amikor nem. A szervezet két fontos hormont termel az éjszaka folyamán, amelyek befolyásolják ennek a bioritmusnak a működését - melatonin és szerotonin.

.

Klasszikus LED fényforrások színspektruma

A klasszikus LED izzók népszerű és nagyon gazdaságos fényforrások. A fényük nem káros az emberi szervezetre. Azokban a melegfehérek kisebb a hidegfehérek nagyobb kék komponenssel (a spektrumgörbéken kék tüskével) rendelkeznek. Ez olyan érzetet kelt még este is mintha nappal lenne. A nappali munka (pörgés) ideje. Ha szeretné csökkenteni a kék fény hatását a szervezetére otthon, javasoljuk, hogy legalább 1,5 órával lefekvés előtt hagyja abba a tévézést, a számítógép monitorok és a mobiltelefonok nézését, és minél melegebb tónusú fényforrással világítson. A hidegebb fényeket hagyja meg a nappali munkavégzéshez.

A TRUE LIGHT LED fényforrások színspektruma

Ha a fentebb említett klasszikus LED-ek hatására problémát érzékel, javasoljuk az alábbiakat. A TRUE LIGHT LED lámpák minimalizálják a kék fény kibocsátását, és segítik az emberi bioritmus stabilizálását. Támogatják a alváshormon melatonin megfelelő termelését, amely segíti a szervezet regenerálódását. Ezen túlmenően a TRUE LIGHT LED izzók a tárgyakon természetes módon színtorzítás nélkül jelenítik meg fényüket.

.

A TRUE LIGHT semleges fehér, avagy középfehér világítással éber marad

A TRUE LIGHT LED izzók semleges fehér (4000K) változatukban is elnyomott kék fénykomponenssel rendelkeznek, így kevésbé fárasztják a szemet a hagyományos középfehér, vagy hidegfehér LED izzókhoz hasonlítva. Támogatja az agy kognitív funkcióit a jobb összpontosítás érdekében. Nagyszerű a gyerekszobába, a dolgozószobába, a konyhába és bárhová, ahol nagy munkaterhelésre, gyors reagálásra, tanulásra és megértésre van szükség. A kék és zöld komponensek csökkentése pozitívan befolyásolja a szerotonin vagy boldogsághormon termelését, amely befolyásolja gondolkodásunkat, kreativitásunkat, teljesítményünket és koncentrációs képességünket. Hiánya depresszióhoz, fáradtsághoz, csökkent aktivitáshoz vagy akár látáscsökkenéshez vezethet.

.

Szebb a látvány a TRUE LIGHT-tal

Minden TRUE LIGHT LED izzó megfelel a szigorú kritériumoknak, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a szemének. A Flicker-free funkció minimalizálja a villódzást, és így garantálja a látás kényelmét. Minden, amit a TRUE LIGHT LED izzók megvilágítanak, valódi színekben és a tompább színek torzító hatása nélkül lesznek láthatóak, köszönhetően a magas színvisszaadási indexnek: CRI>94 - amellyel ezek a modern és egészséges izzók rendelkeznek.
A foglalatok széles választékának köszönhetően a fényt szinte bármilyen lámpatestben elhelyezheti otthonában. A magas, 30 000 óra élettartamnak köszönhetően kiváló megoldás az igényes felhasználók számára.
Ha fontos Önnek az egészséges életmód, akkor a TRUE LIGHT LED izzócsalád a megfelelő megoldás az Ön számára.

Kínai gyártmány.


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^