Elmark Smart 1 csatornás fali érintőkapcsoló 2A (WIFI-n keresztül kapcsolható és időzíthető)

8641,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 3 év
  • Webáruházi-azonosító: el-195020

Egykörös kapcsoló, mely nem csak a fehér érintőpanel felületéről, hanem okos eszközre telepített alkalmazásból is - mely wifi hálózaton keresztül érhető el – kezelhető. A ház kiválasztott helyiségében felkapcsolhatja a világítást, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Műszaki paraméterei

  • Tápfeszültség: AC 100-240 Volt 50/60Hz
  • Maximális áramerősség: 2 Amper (LED max. 300 Watt)
  • Wifi szabvány: IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
  • Operációs rendszer: Android 4.1, IOS 9.0 vagy későbbiek
  • Anyaga: PC V0 + edzett üveg
  • Befoglaló mérete: 86x86x35mm

Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és edzett üvegből készült, így biztonságot nyújt és minden helyiségbe tökéletesen illeszkedik. Az eWeLink alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja világításvezérlését más felhasználókkal. A felhasználók az iOS és Android platformokon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül távolról is kezelhetik a csatlakoztatott eszközöket. A hálózati kapcsolatnak köszönhetően az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Beállíthatod saját időbeosztásodnak megfelelően időzítve az alkalmazásban, hogy egy adott időpontban késleltetve, automatikusan be- és kikapcsolja az eszközöket. Az alkalmazással vezérelhető világításnak köszönhetően könnyedén be-, vagy kikapcsolhatod otthonodban a világítást - amíg távol vagy. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnod a bekapcsolva hagyott lámpa miatt.

.

Bővebb információk hamarosan!

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/el-195020-eng.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^