Elmark Smart konnektor adapter 10A (WIFI-n keresztül kapcsolható és időzíthető)

8810,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 3 év
  • Webáruházi-azonosító: el-195021

Okos aljzat. Meglévő konnektor és egy lámpa, ventilátor, rádió, kávéfőző, vagy éppen pirítós közé iktatva egy mobiltelefonról kapcsolható készülékünk lehet. De nem csak az okostelefonunk képernyőjéről kapcsolgatni tudjuk, hanem időzítést is tudunk beállítani. Tehát dugjuk ezt a Wifi-s konnektor aljzatot, egy fali konnektorba, és ebbe a konnektorba dugjuk be a telefonról kapcsolni kívánt készülékünket. Az okos működtetéshez kell, hogy rendelkezzünk egy 2.4G(b/g/n) wifi router eléréssel. A készülékházon lévőgomb hagyományos be- és kikapcsoló funkciót is biztosít. Maximum 2000 Watt teljesítményt kapcsolhatunk vele. Az kostelefonos elérésen kívül Nest, Google Home, Amazon Alexa Smart Home kompatibilitással is rendelkezik.

.
Ha még nem rendelkezünk Ewelink alkalmazással keressük meg az Apple Store, vagy a Google Play szolgáltatásban és telepítsük.
Indítsuk el az alkalmazást és regisztráljuk!
Program kicsit beszélni magyar :)
Válasszuk ki az országot és adjuk meg az e-mail címünket, aminek használatával majd be kívánunk lépni az alkalmazásba. Az e-mail címünkre kapunk egy 4 számjegyű azonosítót, amit be kell írni, az alkalmazásba. Ezzel hitelesítjük magunkat. Ezután adjuk meg a tetszés szerinti jelszavunkat.
Az email címünk és a jelszavunk megadásával lépjünk be az alkalmazásba. Új felhasználó nem fog egyetlen használható eszközt sem látni. A képernyő alján a + gombra kattintva az ADD DEVICE oldalra jutunk, ahol kattintsunk a QUICK PAIRING menüpontra, hogy gyorsan hozzá adhassuk az eszközünket, a wifi hálózatunkhoz, illetve azon keresztül a telefonos alkalmazásunkhoz.
A következő képernyőn adjuk meg a wifi hálózatunk nevét és jelszavát.
Mielőtt a TOVÁBB gombra kattintanánk, előtte az okos aljzatunkat „párosodásra kész” állapotba kell hozni :). Az aljzaton lévő gomb közül egy világító gyűrű van.
Ha kéken világít az azt jelenti, hogy áram alatt van a kimenete, tehát a rádugott eszköznek működnie kell.
Ha zöld fénnyel lassan villog, az az jelenti, hogy nincs létező wifi kapcsolatban, azaz online nem érhető el.
Akkor képes a párosításra, ha zöld fénnyel gyorsan villog. Ezt úgy érhetjük el, ha legalább 7 másodpercig benyomva tartjuk az egyetlen gombot a készüléken.
Ha a készülékünk online akkor folyamatos zöld fénnyel világít, tehát amikor sikeresen elvégezzük a párosítást akkor nem fog villogni, csak fix zölddel fog világítani és az említett kékkel is attól függően, hogy éppen fel les-e kapcsolva vagy sem.
Tehát, ha a gyors zöld villogásra állítás sikeresen megtörtént, akkor haladhatunk TOVÁBB.
Következő lépésben megkeresi a párosítható eszközeinket. A találatot kiírja, és hozzárendeli az új eszközöket a wifi hálózatunkhoz.
A talált eszközöket átnevezhetjük, majd az átnevezés regisztrálása után, már meg is jelenik, a kezdeti ALL DEVICE üres listánkon az első eszközünk. Már itt is használhatjuk a ki-, bekapcsoló gombot, vagy a névre kattintva, a képernyő közepére tevődik át a gomb.
Ekkor az alsó menükben: SCHEDULE, TIMER, LOOP TIME, különféle típusú időzített kapcsolásokat állíthatunk be. Év, hónap, nap, óra, perc szerinti be – és kikapcsolásokat, visszaszámláláson alapuló kapcsolásokat és rendszeresen ismétlődő kapcsolásokat.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/el-195021-eng.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^