6-eres 6x0,22mm2 réz riasztó kábel, alumínium fóliával árnyékolt, fehér, 1méter

150,- Ft/méter
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 95 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: el-879016

6mm külső átmérőjű 6x0,22 mm2 sodrott réz erű PVC köpenyes kábel max. 300V-ig. A 6-eres PVC színjelöléses érszigetelés sodrott vörösréz vezető, alumínium fóliával árnyékolt, mely fóliával egy 7. sodrott réz ér fut együtt.
Riasztó kábel, tekintve azonban, hogy 6-eres, így RGBCCT, azaz 5-színű LED szalagok bekötésére is alkalmas. Kevesebb ér felhasználásával, vagy összeforrasztásával RGBW, vagy akár RGB LED szalag világítási rendszer kialakításához is ajánlott vezeték. Tekintve, hogy egy igényesebb, bonyolultabb színes világítási rendszer esetében a LED szalagokat több szakaszban, mindkét végről szükséges megtáplálni, az egyenletesebb és erősebb megvilágítás érdekében, a LED szalagon bekövetkező feszültségesés kivédésére. Az RGBCCT, RGBW, vagy RGB világítási rendszerünket úgy tervezzük, hogy az ilyen LED szalagok több ponton történő betáplálásához ilyen keresztmetszetű vezetéket biztosítsunk. Az RGBCCT RGB és RGBW LED szalagokon lévő rövid bekötő vezeték a keresztmetszete miatt nem alkalmas arra, hogy több méteren keresztül biztosítsunk tápellátást. Mivel azok csak 4x0,2mm2, vagy 5x0,2mm2, 6x0,2mm2keresztmetszetűek, így több méteren keresztül a törpefeszültség, a kis keresztmetszet és a nagy áram együttese miatt csak csökkenő feszültséget tudnak biztosítani, aminek az eredménye a melegebb vezeték és egyre kisebb fény.
Csakis ugyanilyen célra, azaz rövidebb bekötő szakaszok kialakítására felel meg ez a kábel is.
Tudnia kell, hogy mint ahogyan a szalagon lévő gyári közel azonos keresztmetszetű vezeték esetében is, minél, hosszabb szakaszt kívánunk bekötésre használni, minél nagyobb teljesítmény esetén, annál nagyobb veszteségünk, fényáram csökkenésünk keletkezik. Mindezek mellett a fogyasztói igények ismeretében a kivitelező határozza meg a szükséges vezetéktípust (keresztmetszetet).
A fenti ár egy 1 méteres darabra vonatkozik. Ahány métert rendel, azt egy darab tekercsben kapja.

Nagyobb távolságok esetén csak kisebb teljesítményt vezessen rajta. Mindenképpen szakemberrel terveztesse a világítását, hiszen könnyen lehet, hogy adott esetben akár 5x0,75mm2-es vagy még nagyobb keresztmetszetű vezeték is szükséges lehet.

.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^