Elmark 5 méter IP44 15xE27 foglalat füzér (fényforrás nélkül)

20980,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: el-961527-15xe27
33cm-enkét egy, azaz összesen 15 darab E27-es foglalatot tartalmazó füzér. Maximum 40Wattos fényforrásokkal használható. A kábel H05RN-F kettős szigetelésű 2x1mm2 rézvezeték fekete, műanyag szigeteléssel, kültéri, IP54-es védelemmel. Ez a védelem azonban magára a füzérre vonatkozik. Ha kültéren akarjuk használni, és ott is hagyni, akkor a fényforrásnak is ilyen védelemmel kell rendelkezni. A LED fényforrások a legritkább esetben rendelkeznek ilyen védelemmel. Ha nem áll rendelkezésünkre IP54-es fényforrás, akkor olyat kell választanunk, amelyiken nincs illesztési felület, Alapból ilyenek a hagyományos, vagy halogén izzószálas körték, vagy a LED-ek esetében az ugyanilyen üveg körtébe helyezett COG LED-ek. Vagy üveg helyett, teljes gömb PMMA (plexi) burkolatú LED-ek. Amellett, hogy megfelelő fényforrásokat választunk, arra is figyelemmel kell lennünk, hogy a fényforrás nyaka jó záródást biztosítson a foglalat gumi peremén. Ha ez nem megoldható, akkor csak fedett helyen használjuk.
.
Fényforrást külön kell hozzá venni. A füzér egyik végén dugvillás. Ez a bekötő 150cm hosszú vezetékszakasz egy speciális elemmel csatlakozik a füzérsorhoz. Ez itt szétválasztható. A füzér másik végén ugyanilyen csatlakozó található, így egyetlen dugvilla meghagyásával további hosszabbítási lehetőség adott, ha a füzér rövid lenne. Az alábbi képen a füzér részeit tekintheti meg:
.
Valójában 6,77 méter hosszú a teljes vezetékszakasz.
.
Átlátszó mini körtékkel:
.
Opál nagy LED körtékkel:
.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egyszerűbb, kisebb fogyasztású színes 10 gömbös party füzér is elég lenne, azt megtalálja itt: 5m 10 gömbös Party izzófüzér (RGBY) 4 színű.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^