SD RT9-4 2.4G RF 4-zónás távirányító – RGB, RGBW világításhoz

9990,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 5 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • Garancia: 3 év
 • EAN-kód: 3800156663459
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6345
 • Webáruházi-azonosító: el-99rgbremote4
SD Smart (3, vagy 4 csatornás) RGB és RGBW LED szalag vezérlők távirányítója. 2,4Ghz-es frekvenciát használ, 30 méter maximális hatótávolsággal, 2db 1,5 Voltos AAA ceruzaelemmel.
.
A zónák száma azt jelenti, hogy egy ilyen távirányítóval több vezérlőt is tudunk kezelni egyszerre, de az egy zónás távirányítóval, csakis mindegyiket egyszerre tudjuk működtetni, míg egy 4, vagy egy 8 zónás esetében minden egyes vezérlőt, valamely zónába tudjuk sorolni. Emiatt, nem csak az összes vezérlőt tudjuk egyszerre, működtetni, de zónánként külön is tudjuk működtetni, a vezérlőket.
Pl.: ha az 1. zóna nappali, 2. zóna hálószoba, 3. zóna folyosó, 4. zóna konyha világítás, akkor ugyanazzal az egy távirányítóval a 4 helyiségben a világítás külön-külön is tudjuk kapcsolgatni, vagy akár az egészet egyben is. És igen, lehet több ugyanilyen funkciókat ellátó távirányítónk is ugyanezekhez a vezérlőkhöz.

A távirányító és a vezérlők közötti kapcsolat létrehozása:

Ahhoz, hogy egy távirányítóval az ezzel kompatibilis vezérlőt működtetni tudjuk, előtte a távirányítót hozzá kell rendelni (röviden párosítani kell) a működtetni kívánt vezérlőhöz, vagy vezérlőkhöz.
Két módszer lehetséges, amennyiben a vezérlő rendelkezik kapcsolati (párosító) gombbal.
 • Hozzárendelés párosító gomb használatával:
  1. Röviden nyomja meg a párosító gombot,
  2. azonnal nyomja meg egyzónás távirányító esetén a be/ki gombot, vagy több zónás távirányító esetén a megfelelő zóna gombot.
  3. A jelzőfény háromszor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikeres.
 • Hozzárendelés a tápfeszültség rákapcsolásával:
  1. Vegye el a tápellátást a vezérlőtől, majd újra adja rá.
  2. Ha a működtető tápegység előtt áramtalanít, akkor meg kell várni, hogy a tápegység kimenő feszültsége ténylegesen megszűnjön és csak az után adja rá a tápellátást újra.
  3. A tápellátás rákapcsolását követően azonnal nyomja meg háromszor egymás után az egyzónás távirányító esetén a be/ki gombot, vagy több zónás távirányító esetén a megfelelő zóna gombot.
  4. A jelzőfény háromszor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikeres.
 • Kapcsolat törlése a párosító gomb használatával:
  1. Tartsa lenyomva a kapcsolati gombot 5 másodpercig az összes kapcsolat törléséhez.
  2. A jelzőfény ötször felvillan, ami azt jelenti, hogy az összes távirányító kapcsolat törlődött.
 • Kapcsolat törlése a tápfeszültség rákapcsolásával:
  1. Vegye el a tápellátást a vezérlőtől, majd újra adja rá.
  2. Ha a működtető tápegység előtt áramtalanít, akkor meg kell várni, hogy a tápegység kimenő feszültsége ténylegesen megszűnjön és csak az után adja rá a tápellátást újra.
  3. A tápellátás rákapcsolását követően azonnal nyomja meg ötször egymás után az egyzónás távirányító esetén a be/ki gombot vagy több zónás távirányító esetén a megfelelő zóna gombot.
  4. A jelzőfény ötször felvillan, ami azt jelenti, hogy az összes távirányító kapcsolat törlődött.
RGB LED szalagok alkalmazási lehetőségei az alábbi "mindent bele" típusú ábrán láthatóak.

Elvi segédlet, amennyiben Skydance rendszerű együtt használható vezérlőket és távirányítókat, valamint Wifi konvertert kívánunk alkalmazni RGB LED szalag világításhoz:
.

A fent ismertetett SD RT9-4 2.4G RF 4-zónás távirányító – RGB, RGBW világításhoz termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

V4-D típusú rádiófrekvenciás távirányíthatóságú DIN (sínes) RGBW / RGB / CCT / dimmer vezérlő

Tartalom:

 • 00:00 Bevezető
 • 00:48 Első áram alá helyezés
 • 01:23 Beállítás dimmer üzemmódba, - távirányító párosítása
 • 04:47 CCT - színhőmérséklet szabályozás. Váltás CCT üzemmódba - távirányító párosítása
 • 08:42 4 dimmeres - erősen kamu - üzemmód bemutatása. Nem úgy 4 dimmer, ahogyan azt mi gondolnánk.
 • 17:54 De mit tudunk tenni, ha mégis 4 darab egyszínű LED szalag kimenetünket távirányítóval külön-külön akarjuk kezelni? A megoldás az RGBW üzemmódra váltás RGBW távirányító használattal.
 • 22:28 Egyéb beállítások, funkciók a vezérlőn
 • Ugorj ide a videóban: 26:11 RGBW üzemmód bemutatása - RGBW távirányító használata
 • Ugorj ide a videóban: 29:23 RGB LED szalaggal történő használat bemutatása
.

A Skydance, mint márkanév számos esetben nem jelenik meg a terméken, vagy a termék dobozán. Általában csak a típusjelölés, a forma, és az angol nyelvű használati utasításon szereplő domain alapján tudható, hogy Skydance gyártmány, valamint arról, hogy használható ugyanazon az okostelefonos alkalmazáson keresztül. Mivel mint noname gyártó is, így a webáruházunkban többnyire Elmark, vagy Optonica néven jelenik meg.
Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: https://www.optonicaled.com/attachments/Product/143/certificates/User-manual-6345.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^