SD Wifi Relé (konverter)

19640,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 3 év
  • EAN-kód: 3800156663541
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6354
  • Webáruházi-azonosító: el-99rwifi
A Wifi konverter (Relay) kapcsolatot biztosít Android, vagy IOS rendszerű számítástechnikai eszközök (okostelefonok, táblagépek) és több Skydance 2.4G rendszerű AC Triac dimmerek, egyszínű, vagy CCT (színhőmérséklet szabályzós), vagy RGB, vagy RGBW törpefeszültségű (általában LED szalag) vezérlők között. Tehát, a felsorolt vezérlő egységek bármelyike illeszthető ehhez a Wifi konverterhez, mely által az adott okos eszköz felületéről ugyanúgy kezelhetővé válik a fényforrás, mint a hozzávaló távirányítójával.
.

A WIFI relé (konverter) telepítése:

  • A relét egy USB kábellel csatlakoztassa egy adapterhez (mobil töltőhöz), vagy egy számítógép szabad USB portjára, vagy akár egy DC-Jack csatlakozós 5-24 Volt közötti kimenettel rendelkező adapterre, hogy a megfelelő tápellátás biztosítva legyen.
  • A mobiltelefonjára telepítse a Skydance SkySmart alkalmazását.
  • Ha rendelkezik otthoni Wifi hálózattal, akkor a mobiltelefonjával csatlakozzon ahhoz. Ha nincs Wifi hálózata, akkor wifin keresse meg az eszközt és csatlakozzon hozzá.
  • Indítsa el a SkySmart alkalmazást. Ahhoz, hogy a meglévő wifi hálózatán keresztül tudjon csatlakozni a wifi reléhez, az alkalmazásba be kell írni a wifi hálózata nevét és jelszavát. Ahhoz, hogy a wifi relét tudja valamire is használni legalább egy Skydance kompatibilis vezérlővel kell rendelkeznie.
  • Az alábbi képek segítségével válassza ki a működtetni kívánt vezérlőt, és a telefont, mintha az lenne a távirányító, párosítsa a vezérlőhöz.
  • Az, hogy az adott vezérlő milyen funkciójú, vagy milyen funkcióban működjön, az adott zóna sorát balra kell lökni a képernyőn és megjelenik jobb szélen piros mezőben a szerkesztés felirat. Arra kattintva tudja kiválasztani, hogy pl.: dimmelés, RGB, vagy RGBW funkcióval rendelkezzen. Aszerint fognak a képernyőn a kezelőszervek megjelenni és olyan üzemmódban fog működni a vezérlő, mert ugye van olyan vezérlő ami 5-féle módban is tud működni.
.
Az alábbiakban a hivatalos beállítási és használati utasítást találja:
.
.
.
.

A fent ismertetett SD Wifi Relé (konverter) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

SkyDance Wifi Relay + SkySmart app + V1 dimmer + V4 controller + S1-B AC Triac dimmer

SkyDance (Optonica, Elmark, stb.) V1-es LED szalag dimmer, V4-es MC/CCT/RGB/RGBW LED szalag vezérlő és S1-B AC Triac dimmer (230 Voltos fényerőszabályzó) elérése és működtetése Wifi Relay-n keresztül SkySmart alkalmazással.

.

A Skydance, mint márkanév számos esetben nem jelenik meg a terméken, vagy a termék dobozán. Általában csak a típusjelölés, a forma, és az angol nyelvű használati utasításon szereplő domain alapján tudható, hogy Skydance gyártmány, valamint arról, hogy használható ugyanazon az okostelefonos alkalmazáson keresztül. Mivel mint noname gyártó is, így a webáruházunkban többnyire Elmark, vagy Optonica néven jelenik meg.
Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //www.iskydance.com/uploads/goods_file/WiFi-Relay.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^