EMOS CCA 2-eres hangszóró vezeték (1 színű LED szalagokhoz) 2x0,75mm2 piros-fekete 1méter

300,- Ft/méter
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: em-2x075pf
2x2,5mm külső átmérőjű törpefeszültségű (max. 50 Volt) 2x0,75 mm2 vörösréz bevonatú sodrott alumínium erű színjelöléses PVC érszigeteléssel.
Egy színű LED szalag hangulatvilágítási rendszer kialakításához is ajánlott vezeték. Tekintve, hogy egy igényesebb, nagyobb világítási rendszer esetében a LED szalagokat több ponton, mindkét végről szükséges megtáplálni, az egyenletesebb és erősebb megvilágítás érdekében, a LED szalagon bekövetkező feszültségesés kivédésére. A LED szalagos világítási rendszerünket úgy tervezzük, hogy a LED szalagok több ponton történő betáplálásához ilyen, vagy kisebb rendszerekhez minimum 2x0,5mm2 keresztmetszetű vezetéket biztosítsunk (ha nem csak hangulati, hanem fő világítási célunk is van akkor a 2x1,5mm2 keresztmetszet a célszerűbb). A LED szalagokon lévő rövid bekötő vezeték a keresztmetszete miatt nem alkalmas arra, hogy több méteren keresztül biztosítsunk tápellátást. Mivel azok csak 2x0,2mm2 keresztmetszetűek, így több méteren keresztül a törpefeszültség, a kis keresztmetszet és a nagy áram együttese miatt csak csökkenő feszültséget tudnak biztosítani, aminek az eredménye a melegebb vezeték és egyre kisebb fény.
Mindezek mellett a fogyasztói igények ismeretében a kivitelező határozza meg a szükséges vezetéktípust (keresztmetszetet).
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^